2777
2789
عنوان

دارویی میدونید برای گوش درد بچه؟

4630 بازدید | 19 پست

برای بچه ۴ ساله میخوام خیلی گوشاش درد میکنه چی بهش بدم دردش کم بشه؟

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفکسیم باید بدی.. 

عفونت داره

برا دردش هم ایبوپوفین بده

البته ب نظرم دکتر ببری بهتر باشع

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
سفکسیم باید بدی..  عفونت داره برا دردش هم ایبوپوفین بده البته ب نظرم دکتر ببری بهتر باشع

منتظرم شوهرم بیاد خونه ببریمش دکتر میخوام تا اونموقع یکم دردش کم شه عفونت کرده یعنی؟ از صبح علائم آلرژیم داشت حالام یکی دو ساعته خیلی گوشش درد میکنه

شربته یا قرص؟

شربت عزیزم. دختر من 4 سالشه. 5 سی سی میدم بهش. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
منتظرم شوهرم بیاد خونه ببریمش دکتر میخوام تا اونموقع یکم دردش کم شه عفونت کرده یعنی؟ از صبح علائم آل ...

بله.. 

دکتر براش آمپول مینویسه..اون بهتره

ولی الان باید مسکن بدی.. 

حوله گرم هم خوبه آروم میکنه درد گوش رو

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
بله..  دکتر براش آمپول مینویسه..اون بهتره ولی الان باید مسکن بدی..  حوله گرم هم خوبه ...

مرسی عزیزدلم❤ حوله رو گرم کنم بزارم رو گوشاش اوکیه دیگه؟

آهان مرسی عزیزم❤

اگر آلرژی داره احتمالا گوش درد از همون عفونت و ترشحاته. پروفن آرومش میکنه.دکترم که احتمالا آموکسی کلاو یا آمپول بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️