2777
2789
عنوان

لگد جنین

414 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من سی هفتم کلا بچه تو معده و دنده هام ضربه میزنه دست میزنم هم همش یه چیز قلمبه که نمی‌دونم دقیقا کجاش ...ولی قشنگ روی معده به سمت چپ و راست حرکت می‌کنه ....معدم به شدت درد می‌کنه و میسوزه انگار میخوام بالا بیارم بی اشتها شدم ....انگار معده پر

به نظرتون الان بچم چجوری تو شکمم قرار داره که ضربه های اونجاس ؟همش مجبورم صاف صاف بشینم چون سردلم 

احتمالا نینیت بریچ هست اوتم دستاشه  یا پاهاشه که به پهلوها ت میخوره  

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین مار میپیچه فقط به اطراف معده و سر دلم اصلا تا حالا لگد به واژن ازش ندیدم 😆

اکه دستت رو بذاری رو پهلوت یه کم فشار بدی لگدش رو حس می کنی احتمالا عرضی قرار گرفته برا منم همین طوره فقط وقتی دست می ذارم یا شبا که به پهلو خوابیدم پاهای کوچولوش رو حس می کنم وگرنه یه باسنه که اینو اون ور میشه😂

اکه دستت رو بذاری رو پهلوت یه کم فشار بدی لگدش رو حس می کنی احتمالا عرضی قرار گرفته برا منم همین طور ...

ننش دورش برگرده بچم آروم و قرار نداره کلا در حال پیچیدن به خودش مخصوصا دوغ خوردنی