2777
2789
عنوان

22روز تاخیر پریود و بیبی چک منفی

219 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ببخشید من یه سوال دارم که خیلی وقت استرسشو دارم .

من کلا پریودام نامنظمه ولی هیچ وقت سابقه نداشته 22روز تاخیر داشته باشم .چند وقت پیش هم طبق گفته متخصص زنان هم آزمایشای لازم هم سونوگرافی رحم و تخمدان انجام دادم که هیچ مشکلی نداشتم .ماه قبلی هم 11روز تاخیر داشتم ولی این ماه خیلی تاخیر داشتم و اینم بگم چند وقته در اقدامم و خیلی مشکوکم به بارداری ولی هرچی بیبی چک میذارم کلا منفی هست و لی ادرارم بشدت رقیقه خودم میگم شاید واسه اونه .الآنم اصلا نه علایم بارداری دارم نه پریود .سنم هم 18هستش.توروخدا مامانایی ک سابقه داشتن مثل من بودن بیان .خیلی برام مهمه لطفاً جوابمو بدین .

صبح ها که ناشتایی تست بزن. اگه خیلی مطمعنی هم ازمایش بتا بده. و اینکه این حجم تاخیر مطمنی کیست یا تنبلی نداری؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دوتا آمپول پروژسترون ۵۰بخر هردوشو تزریق کن تا سه روز پریود میشی اگرم باردار باشی جاش محکم میشه وپریود نشی مطمعن میشی که بارداری 

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

برو دکتر حتما 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
صبح ها که ناشتایی تست بزن. اگه خیلی مطمعنی هم ازمایش بتا بده. و اینکه این حجم تاخیر مطمنی کیست یا تن ...

سونو که دادم گفت اصلا مشکلی نداری تستام هم طول روز انجام دادم والا

برو دوتا آمپول پروژسترون ۵۰بخر هردوشو تزریق کن تا سه روز پریود میشی اگرم باردار باشی جاش محکم میشه و ...

این امپولارو بزنم اگه باردار باشم مشکلی پیش نمیاد‍؟

بنظرتون امکان داره باردار باشم و علایم نداشته باشم 

نمیدونم 

ولی حتما برو دکتر خدا نکرده تنبلی چیزی داشته باشی زودتر درمان کنی

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
این امپولارو بزنم اگه باردار باشم مشکلی پیش نمیاد‍؟

نه عزیزم

جلوگیری از سقطه جای بچه رو محکم میکنه

اگر هم نباشی پریود میشی تا چند روز بعد

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
کجا میتونم بخرم عزیزم

داروگوئه داره بگی پروژسترون ۵۰میدن بهت

امپوله دوتا بخر

هم میتونی هردوشو همزمان بزنی هم میتونی یکیش امروز یکیشو فردا بزنی 

فرقی نداره

داروگوئه داره بگی پروژسترون ۵۰میدن بهت امپوله دوتا بخر هم میتونی هردوشو همزمان بزنی هم میتونی یکیش ...

ممنون عزیزم .خیلی دوست دارم باردار باشم .چند وقته درگیرم