2777
2789
عنوان

شب قبل از انتقال جنین

8174 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من بعد از تقریبا ۳ سال ناباروری بدون علت، دو بار iui منفی، با امید به خدا فردا دارم آخرین راهو میرم.. ۶تا تخمک ازم گرفتن هنوز نمی دونم چه تعدادش جنین شده، خوشبختانه هایپر نشدم گفتن فردا برم برای بررسی وضعیت جنین و اگه همه چی خوب بود انتقال بدن برام.

امروز یه دل سییییییر خونه رو مرتب و تمیز کردم که فردا برگشتم حسابی استراحت کنم.شمایی که انتقال دادین و مثبت شدین شبش چی خوردین؟ ممنون میشم هر کاری لازمه امشب بکنم بهم بگین... ها راستی چیا ببرم با خودم؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

منم انتقال دارم عزیزم،فقط میگم خدا به همراهت انشالله که یه دوقلو تو دلت جوونه میزنه و رشد میکنه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مثبت بشه منم کاندید شدم برای تیر چقدر هزینتون شد؟

ممنونم گلم همچنین برای خودت 😘

من اصفهان هستم ببمارستان شهید بهشتی با بیمه تکمیلی دانا... رایگان دراومد خود ivf

اما ویزیت دکتر و دارو و سونو جدا با بیمه ۱تومن شد.

منم انتقال دارم عزیزم،فقط میگم خدا به همراهت انشالله که یه دوقلو تو دلت جوونه میزنه و رشد میکنه

وایی فدات شم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالا خودتم به زودی مادر بشی با دل پاکی که داری بهترین مادر میشی 🥰

ان شاءالله به امیدخدا  با خبر های خوب بیای و بعدا عکس نینیات رو برامون بفرستی

مرسی عزیزم ممنون از دعای قشنگت ایشالا 🌹🌹

وایی فدات شم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالا خودتم به زودی مادر بشی با دل پاکی که داری بهترین مادر می ...

ممنون عزیزم بوس به روی ماهت

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
مرسی گفتی عزیزم🌹

یه چیزی،یه خانمی بهم گفت حتما صبح شکمت کار کنه که بعدش اذیت نشی