2777
2789
عنوان

امشب جشن طلا و لباسامه پریود شدمم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 94 پست

تو این مواقع فقط شیاف اثر میکنه .. شیاف بذار .. یا قرص مسکن بخور .. چندتا لیوان چای کمرنگ همراه با نبات هم خیییلی تاثیرداره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس مجلسی میخوام بپوشم لباسمم سفیده چجوری ببندم چجوری درنیاد به لباسم😭😭

دو تا نوار بزار 

قرص مفنامیک هم خونریزی رو کم میکنه

نترس چیزی نمیشه منم عقدم پریود بودم همش استرس داشتم اما چیزی نشد

لباس مجلسی میخوام بپوشم لباسمم سفیده چجوری ببندم چجوری درنیاد به لباسم😭😭

یه شورتک بپوش زیر لباست تا راحت و بدون استرس باشی

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

یه شیاف بزار عزیزم سریع خوب میشی

یه چایی نبات بازیره بخور

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

امیدوارم جشن طول نکشه

گوشی بزارکنار مسکن دیگه بخور 

چای نبات

بروبه،خودت برس

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،