2777
2789

الان که اینارو دارم مینویسم دارم از ناراحتی منفجر میشم دلم خواست باهاتون درد و دل کنم  

خونمون توی یک محله ی خوشنام و خوب شهره همه ی کوچه آدم های محترم و خوبین ولی امان از همسایه های ما طبقه ی بالایی که رسما تبدیل به خونه فساد کرده و مدام مرد و پسر میارن و میبرن توی کوچه انگشت نما شدیم و مدام بهمون متلک میندازن یکی دیگشونم مدام دنبال دعوا و درگیرین و آدم های پاچه ورمالیده و سلیطه ای هستن پدرمون از دستشون در اومده نمیدونم چرا شانس ما هر چی آدم بی شرفه گیر ما میفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی بدتر از همسایه‌ی بد نیست هیچ آرامشی واسه آدم نمی‌ذارن کاملا با تمام وجود درکت کردم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
شكايت كنيد

شکایت هم کردیم پارسال حمله کرد یکیشون به خونمون سر اینکه میخواستن با اسانسور خراب بار ببرن الانم مادر فلان فلان شدشون خودش رو سر یک موضوع الکی داشت پاره می‌کرد و فحش میداد منو هل داد زانو خورد سر پله اندازه کف دست اومده بالا چندتا پسر اراذل هم داره