2777
2789

شامپو بدون سولفات رو کف سر بزنیم یا کل مو؟واینکه اروم و بصورت ماساژ باشه یا معمولی؟

بعد حموم ک میخوایم سشوار بکشیم بعد سشوار شونه کنیم موهارو؟

اگه کسی میدونه لطفا بگه

...

کف سر. و بزار چند دیقه بمونه. موقع شستن به ساقه هم میخوره/آروم ماساژ بده خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. شامپو بدون سولفات به همه جای سر بزن. ولی اروم ماساژ بده. بعد ماسک داخل حمام رو به ساقه ...

من بعد س روز موهامو الان شستم‌ولی همین ک شامپو رو زدم ی تیکه از موهام عین قبل شد ینی ممکنه اون ی تیکه رو بد شامپو زده باشم یا بد کراتین شده؟

...

کف سر. و بزار چند دیقه بمونه. موقع شستن به ساقه هم میخوره/آروم ماساژ بده خوب

ممنون عزیزم من الان بعد س روز موهامو شستم داشتم شامپو میزدم یهو ی تیکه از موهام عین قبلش شد ماسک و سشوار اینام زدم دیگه درست نشد موهام خودش صافه کلا فقط تو هم گره میخوره و دست میکشی زبر میاد زیر دستت بنظرت مشکل از چیه این ی تیکه رو بد شستم یا خوب کراتین نشده؟

...

ممنون عزیزم من الان بعد س روز موهامو شستم داشتم شامپو میزدم یهو ی تیکه از موهام عین قبلش شد ماسک و س ...

اگه خوب اتو کشی و مواد گزاری نشه شاید این مشگل پیش بیاد.

بعد از خشک شدن با سشوار ببین موهات صافه یا نه.

باید موها صاف و بسیار نرم باشه.

و شونه دندونه ریز هم به راحتی موها شونه بشه

اگه خوب اتو کشی و مواد گزاری نشه شاید این مشگل پیش بیاد. بعد از خشک شدن با سشوار ببین موهات صافه یا ...

سشوار کشیدم شونه هم کردم ولی همون ی تیکه پشت سرم وز و زبره

...

ممنون عزیزم من الان بعد س روز موهامو شستم داشتم شامپو میزدم یهو ی تیکه از موهام عین قبلش شد ماسک و س ...

اون تیکش خوب موادو جذب نکرده. مشکل هورمونی اینا نداری؟ ممکنه ازون باشه. یا این که خوب مراقبت نکردی تو قرنطینه . پشت گوش اینا ننداختی یا کش نبستی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
اون تیکش خوب موادو جذب نکرده. مشکل هورمونی اینا نداری؟ ممکنه ازون باشه. یا این که خوب مراقبت نکردی ت ...

نه اصلا خیلی مراقبت کردم😒دقیقا وسط سرم بالاش اینجوری شد

...

نه اصلا خیلی مراقبت کردم😒دقیقا وسط سرم بالاش اینجوری شد

پس لابد اونجارو خوب اتوکشی نکرده. برو بهش بگو یه تیکه رو دوباره بزاره.اگه تازه گذاشتی بهش بگو