2777
2789
عنوان

ویولن

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 54 پست
اگر علاقه داری استارت بزن ولی کلاساتو حتما حضوری بردار،انلاین و این فیلمای رایگان فقط وقت تلف  ...

سلام گلم

من ۱ سال ویولن میزنم و خیلی رو مخم رفته همش باید ایستاده باشم گردن درد بگیرم آخرش هم بعد ی سال ی اهنگ درست حسابی نزدم هنوز کلا انگار ویولن و دیگه مثل اول خوشم نمیاد ازش🥺

ول کنم یا میتونم علاقه مند بشم؟

آخیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم ویولن کار كردم در ماه ۴ جلسه هست و هفته ای ۱بار و در نیم ساعت  ساز خیلی سختیه ب ...

چرا راهنمایی اشتباه میکنید وقتی آگاهی ندارید؟

شهریه ویولن ۸۲۰ هست هر ترم

۲ ساله هم شاید اهنگ های معمولی بتونی بزنب

آخیش
چرا راهنمایی اشتباه میکنید وقتی آگاهی ندارید؟ شهریه ویولن ۸۲۰ هست هر ترم ۲ ساله هم شاید اهنگ های م ...

عزبزم من خودم هنرجو هستم و دقیق این مراحل داشتم و الکی حرف نمی‌زنم گفتم که شهریه بستگی به استاد و آموزشگاه داره و من توی ۶ ماه موسیقی معمولی زدم این بستگی به هوش و علاقه شخص داره نه مدت زمان یه آهنگ میتؤنه برای یه نفر ۲ ماه طول بكشه برای یه نفر ۵ ماه شما اگر سر رشته توی موسیقی داشتین میدونستین که موسیقی به هوش و علاقه طرفه نه به مدت روز ماه سال ☺️🙂

عزبزم من خودم هنرجو هستم و دقیق این مراحل داشتم و الکی حرف نمی‌زنم گفتم که شهریه بستگی به استاد و آم ...

عزیزم اگه تجربه داشتی میفهمیدی هیچ جا هر شهری هم که باشی ۲۰۰،۳۰۰ شهریه نیست! الان کمترین شهریه ۵۰۰ ، ۶۰۰ تومنه که ی استاد به درد نخور وایمیسته پیش آدم نتیجه ش هم میشه تو ۶ ماه اهنگ زدن 😉

آخیش
عزبزم من خودم هنرجو هستم و دقیق این مراحل داشتم و الکی حرف نمی‌زنم گفتم که شهریه بستگی به استاد و آم ...

اینم واجب شد بگم که شما با هر استادی صحبت کنی میگه ویولن سازیه که تو ۱ سال شما تازه میتونی به راحتی آرشه دست بگیری و ۲ الی ۳ سیم های اصلی رو مثل لا ،‌ر رو انگشت گذاریش و روی گریف یاد بگیری‌ که با این شرایط اهنگ های حرفه ای نمیتونی و نهایت ی اهنگ ضعیف و بتونی بزنی

آخیش
عزیزم اگه تجربه داشتی میفهمیدی هیچ جا هر شهری هم که باشی ۲۰۰،۳۰۰ شهریه نیست! الان کمترین شهریه ۵۰۰ ، ...

عزیزم شمارو نمی‌دونم چه جایی هستی و با کی کار می‌کنی و چقدر استاد شما بدردنخوره كه هنوز نتونسته بعد ۲ سال به شما موسیقی زدن یاد بده و بعد یادگیری کم رو پای بی کافیتی استاد و شهریه نزارین منم ترمی حساب نکردم عزیزم ماهیانه حساب کردم ترمی میشه ۲ ماه و همون 60۰ تومن 🙂

اینم واجب شد بگم که شما با هر استادی صحبت کنی میگه ویولن سازیه که تو ۱ سال شما تازه میتونی به راحتی ...

خب خواهر گرامی من چی گفتم 

گفتم الان میتونی مثل بیژن مرتضوی بزنی ؟؟گفتم میتونی آهنگ ساده بزنی ویولن سازی نیست که توی ۲ سال بتؤنی به روانی یه استاد بزنی ولی درحد قبولی و دلنشین میتونی بزنی منظورما شما اشتباه گرفتی 

سلام گلم من ۱ سال ویولن میزنم و خیلی رو مخم رفته همش باید ایستاده باشم گردن درد بگیرم آخرش هم بعد ی ...

ببین عزیزم ویولن ساز نسبتا سختیه،لاید اول شما ببینی چرا ویولن رو انتخاب کردی به عنوان اولین سازت

کلا بعد از تمرین زیاد که هنرجو روون میشه عاشق سازش میشه دیگه😅ولی اولاش که سختشونه ناامیدن و میخوان قید راهشونو بزنن...

درحالی که نتیجه درخشانی میتونه داشته باشه

هرکاری سخته خودش رو داره،موسیقی زیاد به چشم عام نمیاد که چقدر مشکل داره ولی درواقع حق داری و درک میکنم که خسته شدی

ولیاگه فکر میکنی اونقددددر عاشقش هستی که سختیشو تحمل کنی ارزشش رو داره ادامه بدی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

وقتی یکی مینوازه با حسرت میبینم عاشق صداشم. دلم میخاد برم تو ی گروه خفن و معروف باشم آنقدر عالی میز ...

اره عزیزم میشه،ولی به عنوان کسی که موفق شده یه همچین کاری رو انجام بده بهت میگم باید خیلیییی قوی تر از این حرفا باشی...

میتونم رک باشم باهات؟وقتی الان میگی خسته شدم و فلان و...

هیچ وقت نمیتونی به این حد برسی،اجرا حرفه ای،جوین شدن توی یه بند،نوازنده رسمی شدن به این راحتیا نیست

انقدرررر اذیت کننده هست مسیرش که حد نداره خصوصا برای خانوما🤦🏽‍♀️

پس باید برای رسیدن به چیزی که میخوای خیلییی قوی و محکم باشی

نمیشه که الان جا بزنی!

من روی سواد موسیقیایی داشتن نوازنده خیلی حساسم از همین الان باید قوی باشی و تلاش کنی که قشنگ متوجه هر مفهومی بشی تا چهار روز دیگه نشی مثل این نوازنده های بی استعداد پلی بکی که پول دادن به رهبر ارکستر و رییس کمپانی و...😑😒

خلاصه که خیلی راه پیچیده ای رو در پیش داری نباید انقدر سریع جا بزنی وقتی میخوای انقدر سریع جا بزنی اصلا قید ارزوهاتو بزن

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند