2777
2789
عنوان

ویولن

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 54 پست
اگه علاقه و استعداد داشته باشی بعد یک سال و نیم حسابی با تمرین بالا حسابی پیشرفت کردی 

مشکلم اینه نمیتونم یه سال وامل کلاس برم

فوقش ۲ ماه اول

تو یه شهر دیگه دانشجوعم

اگر علاقه داری استارت بزن

ولی کلاساتو حتما حضوری بردار،انلاین و این فیلمای رایگان فقط وقت تلف کردنه

به عنوان یه موزیسین حرفه ای دارم بهت این توصیه رو میکنم اگه میخوای هزینه کنی اول یه ویولن خیلی مبتدی بگیر چون ساز سختیه ممکنه زده شی/یا حتی ممکنه چون اول راهی به ساز اسیب بزنی🌱

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم ساز میزنید؟ قیمت کلاسای ویولن نمیدونید چقدر شده؟و اینکه هر ترمی تقریبا چن ماهه

بله یه زمانی گیتار میزدم 

نه اطلاعی ندارم راجبش که هزینه کلاس ها چقدره ولی تو نت زدم برای یه ساعت نوشته بود ۱۶۰ تا ۲۰۰ تومن 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

سلام عزیزم منم ویولن کار كردم در ماه ۴ جلسه هست و هفته ای ۱بار و در نیم ساعت 

ساز خیلی سختیه به تمرین زیادی احتیاج داره شاید ماهیانه ۲۰۰ یا۳0۰ باشه شهریش و اینكه اگر استعداد داشته باشی ۲ ساله قشنگ آهنگ. تمیز میزنی 

تمرین و علاقه میخواد و اندکی استعداد من خودم چندتا ساز میزنم،قشنگ دقت کن به کدوم ساز علاقه داری سریع نگو ویولن خیلیارو دیدم یه ساز انتخاب کردن چندوقت بعد اون سازو کنارگذاشتن دیدن از یه سازدیگه خوششون میاد

ترما اینجا ۸جلسس ۱تومن حالا بعضی استادا بیشتر میگیرن بعضیا کمتر شما رو نمیدونم کدوم شهرید

الهی همان که میدانی🌱✨
فک کنم خیلی بیشتر از ماهی ۲۰۰،۳۰۰ باشه🫠🫠🫠

بستگی به استادت و آموزشگاهت داره عزیزم وبعدش ۱ یا ۲ ماه فقط دستت راه میفته که اصولی آرشه ویولن رو بگیری و بتونی رؤی سیم های دیگه نری 

بستگی به استادت و آموزشگاهت داره عزیزم وبعدش ۱ یا ۲ ماه فقط دستت راه میفته که اصولی آرشه ویولن رو بگ ...

عجب ساز خریه😂😂

میدونی خیلی دلم میخاس به یه ساز دیگه علاقه مند میبودم مثلا میرم کلیپای سازای دیگرو ببینم که دیگه از ویلن بکشم بیرون

ولی بازم خوشم نمیاد از بقیه سازا

دلم یه صدای ممتد میخاد مثل ویلن ...خیلیی خوشم میاد از صداش🫠