2777
2789

من پنجشنبه متوجه شدم مبتلا شدم از بچه مهمون گرفتم متاسفانه 

جمعه یکعالمه پاکسازی کردیم خود شپش هارو هم جداکردیم  هم دارو زدم دیدم که مردن 

روتختی و روبالشتی لباسامو شستم اتو کردم اما امروز بازم سرم میخارع دارم دیونه میشم 

محلول پریم زدم چیکار کنم برن خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپولیندان بگیر همونجورخشک بریز رو سرت بیست دقیقه بمون بعد بشور

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

برو دارو خانه بگو موثرترین داروی ضد شپش می‌خوام خودشون راهنماییت میکنند البته درمان هم باید چندبار تکرار بشه تا رشکهای باقی مونده تو سر کاملا از بین برن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

عزیزم فقط خودشون نیستن که شپش روزی فلان تا تخم میزاره. سس مایونز بزن به موهات بعد از نیم ساعت بشور، اگه باز هم خوب نشد برو عطاری من قبلا یکبار تو مدرسه گرفتم رفتم عطاری بهم یه گیاهی داد که بجوشونم بزارم رو موهام سه روز استفاده کردم کامل از بین رفت

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خودم مبتلا بود فقط شانه دندانه ریز بحر روزی چند بار خیس کن موهاتو شانه بزن یه پارچه پهن کن تا شپش ها تخم ها بریزه روش تنها راهش همینه 

هر چی بگی امتحان کردم نرفت آخرشم با همین شانه کردن هر روز ف کنم 20 روزی شد تمام شدن

🖤🌧️🌈🎹🥘