2777
2789

مهمون دارم و قبلشم درست نکردن میخوام خیلی خوشمزه دربیاد

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

میشه اگه کسی گفت لایک کنی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

من با سبزی و زرشک اینا خوب بلد نیستم 

لما مرغو با زعفرون و نمک و پودر پیاز و ادویه دلخواه مزه دار کن . بعد چند ساعت داخل شکمش فلفل دلمه..هویچ..پیاز ...یدونه گوجه ..چندشاخه جعفری و یه برش لیمو تازه بزار یا با خلال دندون ببتدش یا نخ سوزن تمیز  بعد روشو کره محلی و زعفران اب شده بمال...بزار تو فر ب مدت دوساعت ...هر نیم ساعت یه بار بیار بیرون و روشو ترکیب اون دوتا ک گفتم رو بزن....محشر میشه...فقط باید سبزیجات داخلش هر کدوم یه برش باشه ک توش جا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینکه چند ساعت باید بذاری تو مواد بمونه مثلا ۱۲ ساعت مواد میانی دلخواهه ولی اکثرا گردو و رب انار مشترکه 

اگه تا حالا درست نکردی قبل مهمونی دادن درست کن  امتحانی ببین خوب میشه 

من با سبزی و زرشک اینا خوب بلد نیستم  لما مرغو با زعفرون و نمک و پودر پیاز و ادویه دلخواه مزه ...

با قابلمه درست میکنم فرم خراب شده

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

پیازداغ بگیرزرشک وکشمش بزاربخیسه بعدپیازداغ گرفتی زرشک وکشمشوبریزتوسبداب بریزروش بریزش توپیازداغت نمک وفلفل وادویه بهش بزن بانمک یه کمی هم رب بزن بعدبریزتوشکم مرغت شکم مرغتوباپشت بدوزکه وقتی رفت تواب ازش بیرون نیادبعدکه سرخ شدبزارتویه قابلمه دیگه توهمون مای تابه پیازداغ بگیرهویجم خلالی کلفت خوردکن بریزتوپیازداغت سرخ که شدن ادویه ونمک وفلفل ورب بریزتوپیازداغت بعدبریزش تواون قابلمه ای که مرغتوگذاشتی بعدمرغتوهم روسینه بزارتوقابلمه بعداب بریزروش که اب کمرمرغتوبگیره لیموخشک ودوتاحلقه فلفل دلمه بندازتوقابلمت بعدسرش ببندبزاربپزه مشت بشه من همیشه اینجوری درست میکنم عالیه

((تورو خدا در خواست ندین ))

فقط اینکه چند ساعت باید بذاری تو مواد بمونه مثلا ۱۲ ساعت مواد میانی دلخواهه ولی اکثرا گردو و رب انار ...

وقت ندارم ولی خوب میشه یه گوزل فر دارم اون فر که همیشه ازش استفاده میکردم خراب شده

پیازداغ بگیرزرشک وکشمش بزاربخیسه بعدپیازداغ گرفتی زرشک وکشمشوبریزتوسبداب بریزروش بریزش توپیازداغت نم ...

امتحان میکنم با گوزل فر درست میکنم 

بیرونشو که مدل جوجه مزه دار کن.با پوست باشه حتما.

بالهاشو با خلال دندون وصل کن به تنش.. نوک بالهاش و فویل بپیچ که نسوزه. . یه ربع اخر فویل و درار.

داخل شکمش و تمیز بشور.لای قفسه سینش اشعال میمونه ها. خیلی اب بگیر.

گشنیز.جعفری خورد کن. رب انار.گردو. زرشک اصافه کن و تو دلش بریز..روی پوستش نمک بریز که برشته بشه.

با همین مواد بیرونیِ مدل جوحه و مواد داخل دلش بزار  یه صبح تاشب حداقل بمونه.توطرف در بسته.یا کاسه که سلفون کشیدی.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

با قابلمه درست میکنم فرم خراب شده

خب قشنگ شکمشو بدوز و ساقشو با نخ ببند و بال هاشو چفت کن با حلال...(داخل فر هم اینا لازمه)

بعد توی یه قابلمه بزرگ روغن ک کره بریز( کره بیشتر باشه) و اطرافشو کاملا سرخ کن برشته بشه بعد زعفرون دم کرده رو ک یکم آبکی باشه بریز تو قابلمه بزار خوب مرغت بپزه و آب و زعفرون کشیده بشه و دوباره مجدد سرخ بشه 

وقت ندارم ولی خوب میشه یه گوزل فر دارم اون فر که همیشه ازش استفاده میکردم خراب شده

اگه وقتت کمه پیاز و رنده ریز کن. ابش و فقط به بدن و توی مرغ بزن

بعدم تو شکمش پیاز داغ یادت نره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب قشنگ شکمشو بدوز و ساقشو با نخ ببند و بال هاشو چفت کن با حلال...(داخل فر هم اینا لازمه) بعد توی ی ...

باش عزیزم

اگه وقتت کمه پیاز و رنده ریز کن. ابش و فقط به بدن و توی مرغ بزن  بعدم تو شکمش پیاز داغ یادت نر ...

ممنونم عزیزم