2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

3115 بازدید | 37 پست

خانم های محترم کسی بوده که سونو آنومالی رو به جای ۱۸ هفته  توی ۱۹ هفته یا ۲۰هفته داده باشه؟

مشکلی پیش نیومده؟دکترش چیزی نگفته؟

من اولیمو همون ۱۸ هفته رفتم ولی میخوام اینو ۱۹هفته برم گفتم بزار جنسیتش کاملا مشخص بشه اخه شنیدم یکی دومورد بوده تو۱۸هفتکی جنسیت مشخص نبوده دکتر گفته برو یک هفته ۱۰روز بعد بیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من یادمه یکی از غربالگریهام رو دیر رفتم 

یادم نی کدوم 

ازمایش رو نگرفتن ازم فقط سونو رو گرفتن 

بعد خودم دیگه باز رفتم یه ازمایشگاه دیگه گفتم لااقل ازمایشات عمومیش رو برام بگیرن 

حتی تست ۲۴ ساعته ادرارم دادم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

امکان نداره تو ۱۸ هفته جنسیت مشخصه .صددرصد .ولی دکتر به من گفت از ۱۸ هفته تا۲۰ هفته میتونم انجام بدم ...

من هیجده هفته رفتم بهم با تردید گفتن دختره احتمال تغییر هم وجود داره 

دیگه خودم دو هفته بعد گفتم سونو نوشتن رفتم انجام دادم 

اونجا مطمئن گفتن دختره 

والا اونو نمیدونم مامان من سر خوواهرم هرجامیرفت میگفتن پسره فقط یه جا تومحل خودمون رفت تو ۱۶ هفتگی گفتش که دختره

حتی شاید باورتون نشه اخه مادرمن قندبارداری داشت توبیمارستان بستری بود هرروز سونو میکردن تا از سلامت جنین باخبربشن تا ۱هفته مونده بود به زایمانش میگفت پسره