2777
2789
عنوان

خانواده دخالت گرم

121 بازدید | 10 پست

بنظرتون من حساسم یا خانواده من غیر عادی هستن بشدت کنترل گر هستن من ۲۸ سالم هست و دوتا بچه دارم و متاهل هستم .اونقدر تو خونه پدری اذیت شدم اجازه گوشی داشتن نداشتم اجازه تنها بیرون رفتن نداشتم حتما حتما با مامانم باید می‌بودم حتی اجازه آرایش کردن نداشتم اجازه اینکه دوستام بیان نداشتم و حتی دوستی نداشتم چون اونقدر با دوستام بد برخورد می‌کردند ک کسی باهام دوست نمیشد بشدت افسردگی گرفتم و به زور تونستم دیپلم بگیرن چون نمیذاشتن .اتفاقاتی پیش آمده ک تصمیم گرفتم کنکور بدم و برم دانشگاه رشته مد نظرم چون من عاشق پرستاری هستم و همیشه حسرت دانشگاه رو داشتم الان برادرم فهمیده و میگه از کله ات بنداز بیرون دانشگاه و درس نمیزارم بری و اینکه من با زور تونستم شوهرم راضی کنم میدونم شوهرم بفهمه اونا مخالفن از فرصت استفاده می‌کنه و اینکه شوهرم درآمد خییلی خوبی ندارن با توجه به گرونی من می‌خوام آینده بچه هام تضمین بشه .بنظرتون از دست خانواده ام چیکار کنم اونقدر از صبح زنگ زدن منو تهدید کردن که نگو کلی گریه کردم 

همش میگن بشین بچه هاتو نگه دار .از اول هم اینطور بودن از بچگی یادم میاد همش کابوس بچگی هام میبینم که چقدر با من بد بودن و همش دعوا داشتن با من انگار با من بحث بودن .پوتین می‌خریدم با چاقو برادرم پاره میکرد .می‌خوام رابطمون باهاشون کم کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🖤🖤🖤کاش حداقل هیچ قدمی برای آدم برنمی‌دارن حداقل کاری به کارت نداشتن،

انشاالله که میری و درس میخونی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

اینجور دخالت ها معمولا بخاطر این پیش میاد که یا بهت کمکی میکنن یا تو انجام کارهات ازشون کمک میگیری این مواردو تو اطرافیان دیدم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
همش میگن بشین بچه هاتو نگه دار .از اول هم اینطور بودن از بچگی یادم میاد همش کابوس بچگی هام میبینم که ...

وا ساده ای همه چیو‌میگی بگو دست از سرم بردارین دیگه دختر ۲ ساله نیستم هی روسرم و وایسین اینکارو کن اونکارو کن. اه اه بدم میادا خوبه دوتا بچم داری بازم ...  

وا ساده ای همه چیو‌میگی بگو دست از سرم بردارین دیگه دختر ۲ ساله نیستم هی روسرم و وایسین اینکارو کن ا ...

حتی الان ک الانه برای من تعیین تکلیف میکنن چی بپوشم و از کدوم مغازه بخر مثلا چون ما از فروشنده فلان مغازه بدم میاد نیاید از اون خرید کنی انگار برده دارم 

موارد زیادی دیدم که زمان مجردی تحت کنترل خانواده بودند ولی اولین باره میشنوم کسی بعد از ازدواج هم اجازه بده اینقدر خانواده‌اش کنترلش کنن چرا کمی شجاعت به خرج نمیدی و این ماجرا رو یکبار برای همیشه تموم نمیکنی؟ بهشون بگو بزرگ شدی و دیگه اجازه نمیدی برات تصمیم بگیرن تو هیچ موردی هم باهاشون مشورت نکن میخوان چیکار کنن؟ اعدامت که نمیکنن. به نظرم اینقدر که اونا مقصرن شما هم هستی چون ازشون میترسی.