2777
2789
عنوان

سرطان🥺

249 بازدید | 20 پست

یکی از نزدیکامو سرطان گرفته،دکتر گفته باید شیمی درمانی بشه،یه ماه بالای ۲۰ کیلو کم کرده،اگه بفهمه در جا سکته رو میزنه

به نظرتون زود  میمیره؟🥺

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب

من الان بعد ساااالها نمی‌دونم چرا یاد مرتضی پاشایی افتادم داشتم کلیپ ازش نگاه میکردم

نمی‌دونم گلم بستگی داره بیماری تو چه مرحله ای باشه 

براش دعا کن

کاربر جدید نیستم.....از سال ۹۷ عضو بودم و سه بار تعلیق شدم 💔توی تاپیکام خوشحال میشم آقایون هم نظر خودشونو بگن و نسبت به این قضیه گارد ندارم و عقیده ام این نیست که سایت مختص خانوماس تا وقتی ادب رعایت بشه هر نظری رو پذیرا هستم😊....... نکته ی بعدی اینکه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک کردن داشت خیلی بکار میاد 😁
پدر شوهر من سرطان معده گرفت وقتی فهمیدیم تا زمان فوتش ۳ هفته طول کشید، خیلی دردناک و عذاب آوره عمر ...

من دقیقا نمیدونم چه سرطانی گرفته،هیچی نمیتونه بخوره در حالی که قبلا خیلی خوش خوراک بود،کلی ام وزن کم کرده اصلا هم آدم قوی و محکمی نیس که بهش بگن سرطان داری

خودش مگه نمیدونه که سرطان داره؟

بستگی به روحیه داره و گریدش.

دوست همسرم بدخیم گرفت .عمل شد و شیمی درمانی .الحمدلله دوساله که سرطان شکست داده.

ایشون هم خیلی وزن کم کرد و از نظر بونی ضعیف شد.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چ سرطانی

چون نخواستن خودش بشنوه چن نفر میدونن‌منم دیشب یهویی شنیدم و نمیدونم دقیق چه سرطانی باشه،یا پروستاته و یا معده و روده

خودش مگه نمیدونه که سرطان داره؟ بستگی به روحیه داره و گریدش. دوست همسرم بدخیم گرفت .عمل شد و شیمی ...

اصلا محکم نیس،نه اگه بفهمه درجا سکته‌میکنه،روستا زندگی میکنه و دیروز رفتن آوردنش میگف مگه مشکلی دارم که باز اومدین آوردینم،منم یهویی شنیدم

فقیر و پیره بیچاره،دلم براش کبابه