2777
2789
عنوان

کسانی که رشته تجربی بودن

103 بازدید | 12 پست

از خوبی ها و بدی های رشتتون بگید 

معدل نهمتون چند بود؟

با لبخند وارد تاپیک من شوید🌷ناامید نشو یه روز نوبت توئم میرسه:)🌱 آتشفشان رو نمیشه با برف بست

اگه پشتکار داری با اراده ای اعصابت قویه میخوای واقعا به پزشکی و اینا علاقه داری شک نکن و بیا 

اگه اهلش نیستی الکی وقتت تلف نکن

معدلم نوزده و نیم 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل نهمم ۱۹/۹۳ بود رشته ی خوبیه ولی کنکورش خیلی تلاش میخواد اگه واقعا میدونی که علاقه داری به زیست برو وگرنه نمیتونی راحت درکش کنی مخصوصا الان که ۴۰ درصد کنکور معدل نهایی شده خیلییی زیستو پیچیده میدن 

اگه پشتکار داری با اراده ای اعصابت قویه میخوای واقعا به پزشکی و اینا علاقه داری شک نکن و بیا  ...

پشتکار که دارم معدلم ترم اول19.93 شد

با لبخند وارد تاپیک من شوید🌷ناامید نشو یه روز نوبت توئم میرسه:)🌱 آتشفشان رو نمیشه با برف بست

من خودم الان دوازدهمم و امتحان شبه نهاییو که گذاشتن جلوم مغزم سوت کشید سفید دادم 😐😂 ولی اگه بخوام باز برگردم نهم میرم معماری اشتباه کردم اومدم تجربی فک میکردم همه چی گل و بلبله ولی خب نیس 

خوبیش برای من این بود که محتوای درسا رو خیلی دوست داشتم و بدیش این‌که کنکور سختی داشت. معدل پایه نهمم ۱۹/۹۰

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.