2777
2789
عنوان

باشوهری که همش خواهرم خواهرم میکنه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 28 پست
اره دیگه مثلا اون از خواهرش خیلی تعریف میکنه تو از بردرات تعریف کن چون مردا رو برادرا حساسن خانما رو ...

ندارم  

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
ان شاالله همه خوشبخت باشن و خوش بگذرونن.

من بدخواهش نیستم ازحرفای شوهرم ناراحتم میگم جوابشو چی بگم یاچیکارکنم اینارو نگه بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحمه زندگیمه.چه اون وقت چه الان که شوهرکرده.شوهرم همش میزنش توسرم میگه زرنگه فلانه.ازاین اخلاق شوه ...

تو هم مردای زرنگ رو تعریفشان کن بعد که بدش اومد بگو من نخواستم اذیتت کنم اما تو مدت هاست داری با من تین کار رو میکنی و این حس منم هست 

یا راه دیگه اینه که حساسیت نشون ندی هر وقت ازون حرف میزنه فقط خودت رو سرگرم یه کار دیگه کنی و سر سری گوش بدی اما مقاومت نکنی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
تو هم مردای زرنگ رو تعریفشان کن بعد که بدش اومد بگو من نخواستم اذیتت کنم اما تو مدت هاست داری با من ...

دیشب ساعت۱۲ور دله شوهرشه زنگ زده فلان چیزو برام بیار سراین دعوامون شد باگریه خوابیدم خدانگذره ازش

خب بزار شوهر کنه بره سرزندگیش شوهرتم سرش به زندگی خودش گرم بشه

بخدا من خودم دعاکردم بره.داشت میومد پیش مازندگی کنه حتی.گفتم خدایا خودت بدادم برس.شوهرکرد .الانم اینجور 

بزار خوش باشه از شما دور باشه

خب مشکلم همینه.گورشو کم کرده ولی باز هرروز زنگ میزنه به شوهر احمقم دستورمیده اینم بحرفشه .مشکلم همینه

دیشب ساعت۱۲ور دله شوهرشه زنگ زده فلان چیزو برام بیار سراین دعوامون شد باگریه خوابیدم خدانگذره ازش

خب این دیگه شوهرت باید میگفت من نمیتونم آماده میکنم شوهرت بیاد ببره 

عزیزم حالا شاید شوهره هم اونقدرا که میگن خوب نیست بخاطر دل خواهرشون همه کار می‌کنند یا بزرگتره روشون‌نمیشه اینجور بگن 

حالا به چیز بگم بیچاره تو ۵۰ سالگی شوهر کرده دیگه بچه دار نمیشه که فقط ازدواج کرده تنها نباشه درکش کن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خب این دیگه شوهرت باید میگفت من نمیتونم آماده میکنم شوهرت بیاد ببره  عزیزم حالا شاید شوهره هم ...

چرا خیلی هم امیدوارهبچه دارشع  میگه اونیکی جاریت میخواست من تنها بمونم همه چیم واسه اون بشه(کارمیکرد تاالان وضعش بدنبود)ولی من مشکلم اخلاق بد شوهرمه نه اون