2777
2789

خستم کرده.خواهرش چندسال پیش چندسال عقدبوده طلاق گرفته الان نزدیک۵۰ازسایت شوهرپیداکرده.وصعش خوبه .همش تفریح خوشگذرونی.طلا خریدن .ومنوعروسای دیگه از دست پسراشون مریض شدیم.شانس دارن بخدا

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش این خواهره واسه هرکاری زنگ میزنه به شوهرمن.خودشم کاسبه.من میگم به شوهرش بگه دیگه بتو زنک نزنه.میگه حسودیت میشه خواهرم خوشبخت شده  

نفهمیدم ولی اره تو هم هی بگو خانوادم خانوادم

خیلی خانواده بدی ان.من بدبخت شدم بااینا .همش مزاحم ماهستن واسه هرکاری.موقع خوشی وخوردن مانیستیم که

نفهمیدم ولی اره تو هم هی بگو خانوادم خانوادم

اره دیگه مثلا اون از خواهرش خیلی تعریف میکنه تو از بردرات تعریف کن چون مردا رو برادرا حساسن خانما رو خواهرش شوهرشون

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خب قضایای خواهرشوهرتون چه ربطی به زندگی شما داره؟

مزاحمه زندگیمه.چه اون وقت چه الان که شوهرکرده.شوهرم همش میزنش توسرم میگه زرنگه فلانه.ازاین اخلاق شوهر ناراحتم وگرنه اون بدرک