2777
2789

نه رب نزن بد میشه

سیب زمینی آب پز رو سناتوری کن 

بعد تره زیاد بریز، تره رو با چاقو دسته دسته تو دستت بگیر خرد کن از یه بند انگشت کوتاه‌تر بشه

ساطوریش نکن له میشه  و آب سبزی در میاد

یک‌کم جعفری ساطوری کم بریز

یکم زردچوبه به سیب زمینی اضافه، زیاد نریز که تلخ میشه

سیب زمینی زود زردچوبه و نمک  رو جذب میکنه

نمک و سبزی ها رو هم بهش اضافه کن هم بزن

تو نون بپیچ و سرخ کن

با سس تند گلوریا میل کن

نوش جونت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم برای سمبوسه حتما حتما باید آبپز بشه وگرنه طعم بدی میگیره

من هر جفتش رو خوردم خوب دراومدن

سمبوسه بیرون اکثریت رنده شده ان

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
سلیقه ای هست،ولی من این جوری دوست دارم که بساط پیتزا(ژامبون و سوسیس و قارچ و پنیر و فلفل دلمه و ادوی ...

این دستور سمبوسه پیتزایی که نوشتید خیلی خوبه. 

به نظر من هم آدم باید سمبوسه  سیب‌زمینی رو مثل اصل خودش در بیاره و گوشت و مرغ نزنه، من خودم اصل سمبوسه رو خیلی دوست دارم. 

سمبوسه پیتزایی هم دیگه سیب زمینی نمیخواد. 

من هردو رو دوست دارم. 

این دستور سمبوسه پیتزایی که نوشتید خیلی خوبه.  به نظر من هم آدم باید سمبوسه  سیب‌زم ...

هر کدوم رو درست کردی نوش جانت

آبت سرد و نون سفره ات گرم🌷

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سمبوسه اصل جنوبی  آبپز میکنن

🤷‍♀️خودمم اهل جنوبم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ممنون میشم بفرستی

🥨خمیرسمبوسه

آرد ۳ پیمانه 

شیر      ۲ قاشق غ( من اب ریختم)

نمک      نصف قاشق

آب ولرم      ۱ پیمانه

روغن مایه     یک چهارم ق غ

خمیر مایه      ۱ قاشق غذاخوری

شکر       ۱ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه🍽

1️⃣ابتدا ۱ لیوان آرد رو به همراه آب نک و شکر و خمیر مایه مخلوط میکنید درب ضرب رو با سلفون ( یانایلون ک توش هوا نره) میپوشونیم  و ۱۰ دیقه میزاریم عمل بیاد .

2️⃣بعد بقیه مواد (۲لیوان آرد/روغن مایه /شیر ۲ قاشق)رو می ریزیم و خوب ورز میدیم  و ۱۰ دیقه میزاریم تا خوب به عمل بیاد😊

ولی چونه هارو اندازه ی گردو کوچولو درست کن و با وردنه تو ی سطح صاف بازش کن ...نگران نباشی بابت نازکیش ⚘

*ببخش اگ دیر شد الان اومدم تو سایت یهو یادم اومد🌹