2777
2789

تو تاپیک ها میبینم نصف بیشتر مردا زنشونو کتک میزنم میترسم آینده منم اونجوری بشه، بیاید بگین مردایی که دست بزن دارن خصوصیاتشون چیه؟ زودعصبانی شدن و...

کامنت نامربوط نذارین مرسی.

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اخلاقش تنده

مثلا اگه دوران قبل نامزدی کاری کنید که باب میلش نباشه و شما رو تهدید به زدن کنه کار تمومه

خود خودشه😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

من نامزدم موقع عصبانیت خودش میگف میزنمتا 

مدام این حرفومیگف 

یبارم بهم گف فک نکن دخترعممی یا چی میزنمت عصبیم نکن 

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
دیگه اخلاقش تنده مثلا اگه دوران قبل نامزدی کاری کنید که باب میلش نباشه و شما رو تهدید به زدن کنه کا ...

حتی وقتی تو بحث های بچگونه و باشوخی داریم به هم حرص میدیم بگه میزنمت له میشی؟😂

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

مردی ک کنترل خشمشو نداره تایحرفی میزنی چشماش گرد میشه میخواد از عصبانیت چشاش دربیاد 

مردایی ک جدی هستن و اصلا شوخی سرشون نمیشه

بایدتو عمل انجام شده قرارش بدی 

یعنی یکاری کن ک ازشدت خشم نتونه خودشو جمع کنه ببین دستش مشت میشه یامیبره بالا یا دیوارو یا ماشینو یجایی رو میکوبه باقدرت 

یا یعده خودشونو میزنن اونی ک خودشو میزنه دو روز دیگم تورو میزنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من نامزدم موقع عصبانیت خودش میگف میزنمتا  مدام این حرفومیگف  یبارم بهم گف فک نکن دخترعمم ...

به شوخی میگف؟ چون نامزد منم گاهی به شوخی میگه. البته شوخی آمیخته با عصبانیت😂