2777
2789
عنوان

این چه بیماری روانیه؟

110 بازدید | 11 پست

با یکی بحثم شد بعد انگار ذهنم افتادم داخل باتلاق یه فکرایی مثل مکش منو کشیدن داخل خودشون باز میگم مثل مرداب بودن منو کشید داخل خودش و الان انگار ازاد نیستم هرکاری میکنم ذهنم گیر کرده روی اون بحث و از بس داخل این مرداب موندم بدتر شدم ذهنم داره به همه چی گیر میده بنظرتون چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چه فکرایی میکنی؟

برای چی ذهنت درگیر اون فکرا هست؟

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
مثلا چه فکرایی میکنی؟ برای چی ذهنت درگیر اون فکرا هست؟

نمیدونم چرا 

ولی یه جا بحثم شد به ذهنم اومد که تو چرا جوابشو ندادی تو چرا اینکارو نکردی تو ابروت رفت و اینا تاحالا اینطوری نشده بودم

نمیدونم چرا  ولی یه جا بحثم شد به ذهنم اومد که تو چرا جوابشو ندادی تو چرا اینکارو نکردی تو ابر ...

به نظر من همون لحظه بهترین تصمیم رو بگیر که چه واکنشی نشون بدی

منم مثل تو خیلی وقتا بوده تو فکر میفتم که چرا مثلا جوابشو ندادم اما الان تو این شرایط میدونم چکار کنم

پس دقیق و درست فکر کن همون لحظه که چکار کنی

و حق داری تو فکرش بیفتی چون منم مثل خودتم

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
بعد چجوری از این باتلاق میای بیرون؟

ببین انقدر فک میکنم  بیمارگونه 

تاپیک اخرمو نگا بهش میگن نشخوار ذهنی 

بد دچارشم 

همش فکرای بد میاد تو ذهنم بعد جالبش اینجاس بجای اینکه دنبال راه حل بگردم برای ی مشکل!!!!!! دارم دنبال عوامل و .... چیزایی ک لازم نیست میگردم 😥