2777
2789
عنوان

مهریتون با جاریتون در یه حد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 148 پست

من عروس اولم 4 تا جاری دارم از مهریه شون خبر ندارم چون برام مهم نیست

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من چهار تا جاری دارم دوتاشون که مطمئنم 300 خورده ای سکه دو تا هم فک کنم 114 ولی منو گول زدن گفتن همه 114 تا هستن  تازه از منو 57 تا کردن جاری کوچیکه هستم 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس اولم، ۱۱۴

برای دومی هم ۱۱۴

برای سومی فکر میکردن ما ۱۴ تاییم، شد ۱۴😐

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من عروس اولم مهریم بیشتره از خواهرشوهرا و جاریم۴۱۴تاس مال من اونا رو دقیق نمیدونم فقط میدونم کمتره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خداراشکر این یه قلم را ندارم و نخواهم داشت خودم و خودم   

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه