2777
2789
عنوان

شوهرم ب بچم خ.یه گوسفند داد 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 7207 بازدید | 228 پست
من میزاشتم کف سرم  ریزش موهام قطع شد🤦😂ولی یه بو بدی میده که نگوووو

چطوری میزاشتی میشه توضیح بدی؟منم ریزش مو دارم دو سه ماهه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری میزاشتی میشه توضیح بدی؟منم ریزش مو دارم دو سه ماهه 

چرخش کن 

یکم دارچین بهش اضافه کن

ولی خیلیبییییییی بو بدی میده هااااااااااا🤧🤢

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من میزاشتم کف سرم  ریزش موهام قطع شد🤦😂ولی یه بو بدی میده که نگوووو

منم ریزش مو دارم 

پختشو گذاشتی یا خامشو

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
برای قدرت جنسی خانمها هم خوفه؟؟؟

کلا خوبه 

اینو یه پزشک به من گفت 

گفت باعث افزایش قدرت ج میشه وخصوصا برا اقایون که اسپرم ضعیف دارن خوبه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

خیلیم خوشمزست چیز بدیم نیست

اما بچه ۸ ماهه نمدونم درسته بخوره یا ن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
منم ریزش مو دارم  پختشو گذاشتی یا خامشو

خامممم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨