2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام ازبی کسی

59 بازدید | 2 پست

خداروشکر کنید که یه سقف بالا سرتونه سایه پدر بالا سرتونه نه یک مادر که هیچی کاری نمیتونه کنه براتون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همش میگه تحمل کن اگه کسی بهت حرف زد جوابشو نده که نندازمون بیرون دیگه خسته شدم ازبس که گفتم چشم 

اگه رو حرفش یه حرف زدم باهام بداخلاقی میکنه پیرزنه

مادرم پرستارشه منم باهاشم ولی این زنه همش بهم غر میزنه فقط به خودکشی فکر میکنم چرا زندگی من اینقدر مزخرفه

داشتم بامادرم میگفتم خسته شدم بااین کفشا خیلی پاهامو اذیت میکنن  درمیاره میگه اینا چین خریدی مگه میخواستی بری سربازی منم در آوردم گفتم هرکی یه سلیقه ی داره گفت بیا دمپایی هامو بپوش گفتم نمیپوشم مسخرم میکنن تو خیابون میگه کی نگاه تو میکنه آخه

یا اون روز بهش گفتم تلویزیون کم میکنی بهش برخورد 

حتی جواب سلامم نمیده ب درستی 

دلم نمیخواد برم اونجا الان کتابخونه ام ۲۲ سالمه پشت کنکوریم دارم برا سال دیگه میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.