2777
2789
عنوان

بینی خراب و نابودی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3440 بازدید | 115 پست
حس نمیکنم همه اطرافیان میگن چرا انقد عوض شدی نمیشناسیمت انگار برامون غریبی.روزا اول خیلی افتضاح بود ...

خوب چهره تغییر میکنه بالاخره چند سال با اون قیافه دیدنت، براشون عجیب بود،هر چی بگذره بهترم میشه

نه عزیزم همه بهم میگن پس این چه عملی بود ، چرا هزینه کردی اعصابم بهم میریزه مطمئن باش بینیت خیلی ...

درکل اشتباه کردیم عمل چی بود دیگه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چهره تغییر میکنه بالاخره چند سال با اون قیافه دیدنت، براشون عجیب بود،هر چی بگذره بهترم میشه

اره باید براشون عادی بشه

اخه بیشتر اطرافیان من عمل کردن خوشگل تر شدن  نمیدونم چرا من تو این چیزا شانس ندارم😅

بلاخره ریسکه و ما شانس نیاوردیم

بلاخره ریسکه و ما شانس نیاوردیم

ولی بنظرم بینی هایی که سربالا میشن قشنگ میشن 

مال شما رو من ندیدم ولی اگه فاصله لب و بینیتون زیاد شده برو سانترال کن درست میشه

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
ولی بنظرم بینی هایی که سربالا میشن قشنگ میشن  مال شما رو من ندیدم ولی اگه فاصله لب و بینیتون ز ...

وای سانترال که ریسکش بدتره جای بخیه و....

دماغت گوشتی بود؟ شاید باید یک سال بگذره جا بیوفته رو صورت،چون اکثر اونایی ک عمل کردن همین بودن

اره گوشتی بود