2777
2789

همش میگه من ندارم من وضع مالیم خوب نیست بابام همیشه کمکشون میکنه همین الان از یه طریقی ماهی 6 7 میلیون از سمت ما سود میکنن 

بعد ماهی 7 8 تومن فقط خرج خودش میکنه مو کراتین کنه سالی دو بار همش در حال مراقب پوستی خریدن و فیشال تزریق ژل و بوتاکسه

بعد تا حرف میشه میخوایم خانوادگی بریم جایی میگه من ندارم مثلا نریم رستوران غذا ببریم با خودمون برا همه جاها همینه 

برا تولد بچه هاش کادو خوب میدی بعد موقع کادو دادن میگه ندارم ببخشید یا میگه برام فلان چیزو بخرید بعدا باهم حساب میکنیم بعد که میخری خودشو میزنه به اون راه پولشو نمیده😑😐فک میکنه اینجا بانکه انقدی که خرج خودش میکنه مامان خودم نمیکنه! البته چون مامانم جوون مونده هم سنن میخواد با مامانم رقابت کنه 

نمیدونم باهاش چیکار کنم انقد پروعه 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه یکی ازینا تو فامیل دارن😂

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

دیگه ندین بهش 

این ادم و خودتون پررو کردین 

اهمیت ندین لطفا بهش 

اینجور ادما پیش خودشون میگن چقد زرنگن اما ی مشت ادم بدرد نخورن لطفا هیچ کمکی بهش نکنین 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه مامان بافرهنگی داری ب بابات هیچی نمیگ من اگ بودم شوهرم ب ابجیش میداد ابجیشو جرررش میدادم از ده طر ...

اره مامانم خیلی بخشندس بابامم همینطور کلا باهمه همینجورین با اینکه وقتی وضع مالی خوبی نداشتیم هیچکس کمکمون نکرده ولی الان که داریم کمک همه میکنن 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن