2777
2789
واااای بچه را بیدار کردی تا باهات حرف بزنه ، خب شوهرتا بیدار میکردی ، بچه خوابش میاد 😅😂😂😂😂

بخدایبارصداش کردم پاشد نشسته حرف میزنه😂😂😂شوهرم وقتی خوابه نمیشه بیدارش کرد😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا ولم کنن خوب میخوابم.  بلند شدم نمازمو خوندم  ،  منتظر بچه هام بیدار بشن ،  ...

خواب خیلی آرامش میده😂 من تو مشکلات سختم ب مامانم خب مامان نیاز دارم تمرکز کنم و برنامه ریزی داشته باشم بعد پتو و بالشت میارم ، مامانم میگ این برنامه ریزی بود؟😂😂😂

وای چ لذتی داره وقتی بچه هاتا میبری مدرسه🥲 و منی ک خودم باید برم مدرسه و خسته شدم

بخدایبارصداش کردم پاشد نشسته حرف میزنه😂😂😂شوهرم وقتی خوابه نمیشه بیدارش کرد😂

😂😂😂😂

از شوهرت میترسی زورت ب بچه ات رسیده وای لعنتی😂😂😂😂😂

خب یکم باهاش حرف بزن بعد بزار بخوابه من اگ بودم کنارش میخوابیدم انقدر خوابم میاد

😂😂😂😂 از شوهرت میترسی زورت ب بچه ات رسیده وای لعنتی😂😂😂😂😂 خب یکم باهاش حرف بزن بعد بزار بخو ...

ن نمیترسم ولی اگ پاشه تا شب سگ میشه خوابش تنظیم نشه حوصلشوندارم😂😂😂😂😂 دقیقا از اتاق خواب اومدم توحال شاید خوابم ببره اینم دنبال من اومده پیشم میگ بریم بستنی بخریم میگم شه (خونمون ویلایی)نورودیده میگ دروغ نگو عجب گوهی خوردم بیدارش کردم😂😂

ن نمیترسم ولی اگ پاشه تا شب سگ میشه خوابش تنظیم نشه حوصلشوندارم😂😂😂😂😂 دقیقا از اتاق خواب اومدم ت ...

وای چه خوب خونه تو ویلایی من عاشق خونه وللایی ام ....

بیا وقتی میگیم بیدار نکن گناه داره الان خودت گناه داری ک مخت را میخوره برای بستنی خریدن 😂😂😂😂

ولی صبح خیلی از دستت خندیدم روزم را با شادی شروع کردی ، ممنون

وای چه خوب خونه تو ویلایی من عاشق خونه وللایی ام .... بیا وقتی میگیم بیدار نکن گناه داره الان خودت ...

اره تازه الان داره میخوابه😂😂فداتشم عزیزم خداروشکر ک خندیدی یه نفر تاپیک گذاشته مردمو سرکار میزاره میخوای لینک بدم بخندی😂😂

اره تازه الان داره میخوابه😂😂فداتشم عزیزم خداروشکر ک خندیدی یه نفر تاپیک گذاشته مردمو سرکار میزاره ...

اره لینک بده😂😂😂

خوبه خداوکیلی دیگ بیدارش نکن .

لینک را بزار حتما بعد این مدرسه لعنتی میرم حتما میبینم ، الان دیرم شده😂😂😂

اره لینک بده😂😂😂 خوبه خداوکیلی دیگ بیدارش نکن . لینک را بزار حتما بعد این مدرسه لعنتی م ...

باشه حتما ازمدرسه اومدی برام کامنت بزار لینک بدم اخه نی نی یار اگ لینک کسیو بزاری میترکونه ادمو😂