2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

60 بازدید | 6 پست

سلامعزیزان.من برج 12بیست سوم پریودشدم برج یک پریودنشدم نه روز که ازپریودم گذشت بی بی زدم متفی شد بعدش رابطه داشتم ک متاسفانه کاندوم پاره شده بود بلافاصله قرص اورژانسی خوردم 12ساعت بعدشم یه دونه دیگ خوردم 12ساعت بعدشم دوتا ال دی خوردم تا چهارروز بعدشم شبی یدونه ال دی خوردم پسرم پنج ماه ونیمس اصلااا شرایط بارداری وزایمانوندارم الان پنج روزه ک دیگ قرص ال دی نخوردم ولی هنوز پریودنشدم باوجود اینک پریود نشدم ماه قبل عایا امکان تخمک کذاری بوده?واینک قرص خوردم ممکنه باردارشم ??خیییلی استرس دارم توروخدابرام دعاکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۵ماهشه زوده واسه پریود. نترس حامله نیستی. اینقد استرس نده خودتو برو یا ازمایش بده خیالت راحت شه

اره پسرم پنج ماهس ولی بعد چهل روزم هرماه پریودمیشدم ولی دقیق مرتب نبود عقب وجلومیزنه.انشاالله.دعاکن برام گلم

بچه ۵ماهشه زوده واسه پریود. نترس حامله نیستی. اینقد استرس نده خودتو برو یا ازمایش بده خیالت راحت شه

خب اگ اتفاقی افتاده باشه الان زود نیس براآزمایش نشونـنمیده اخه از تاریخ رابطه ده روزه میگذره