2777
2789
عنوان

اگه معلم بچه تون اونو جریمه کنه چه عکس العملی نشون میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 124 پست
حمایت زیادی و بیجا به بچه ضرر میرسونه

حمایت بی جا نیست

این سیستم سمیه با احترام به همه معلما

هزارتا دلیل وجود داره واسه قانون شکنی اون بچه

هر هزار دلیل رو نادیده بگیریم و به سبک مکتب خونه بگیم ده بتر مشق بنویس

سیاه کن بیار برای من تا بخشیده بشی

من اگه بچه داشته باشم هرگز اجازه نمیدم کسی حتی معلمش این کارو بکنه چون در درجه اول باید دلیل رفتار بچه روشن بشه

شما ببینید چقد بچه عای ای دی اچ دی رو جریمه کردن و عذاب دادن معلما! بچه های افسرده رو همینطور بچه های برونگرا رو همینطور

من خیلی دوست دارم فردای نوشتن اونهمه جریمه رفتار اون بچه رو سر کلاس ببینم

و دویت دارم یه بچه تربیت شده ببینم نه غمگین و عصبانی!

وآقا معلمی شغل سختیه خانواده ها باید درک داشته باشن و با معلم ها همکاری کنن تا بچشون بیشتر پیشرفت کن ...

من به پسرم گفتم میام مدرسه به معلم میگم بهت نمره الکی نده بری سال دیگه کلاس بعدی نمره واقعی خودت بده اگه شده تابستون هم بری امتحان بدی نمیزارم الکی بری پایه بعدی😅😅من فقط با یه چیز مخالف معلم ها هستم یه عده دانش اموزها گلچین میکنند وخیلی فرق میزارن من از این کار بدم میاد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.