2777
2789
بآرون نمیاد ولی 

من تهران نیستم

با بارون باشه که محشره

رعد و برق شدید باد و طوفان شدید  و بارون

به به چه شود عاشقشم 😋

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس خوبی  ندارین چون یه شایعاتی شنیدین ومیترسین کی گفته رعدوبرق ویارون علامت زلزله س؟پریشب اینجا ...

من کلا از رعد و برق وحشت دارم از بچگیم

چون یه بار بچگیم جلوی پام زد و زهر ترک شدم، واقعا ترسناک بود

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
ما هم جنوب غربیم  حس خوبی ندارم  یه ساعت پیش بیرون بودم چندتایی رعد و برق زد ولی الان بی ...

دقیقا سگ همسایه ما یه ربعی فقط پارس کرد.تازه خوابیده بودم. پریدم رعد وبرق بدون صدا باد و طوفان ...کرجیم

دقیقا سگ همسایه ما یه ربعی فقط پارس کرد.تازه خوابیده بودم. پریدم رعد وبرق بدون صدا باد و طوفان ...کر ...

به خاطر صدا و لرزه و موجی که ایجاد میکنه سگ ها اینطوری رفتار میکنن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
منم ازرعدوبرق خیلی میترسم ولی فک نکنم ربطی به زلزله داشته باشه

نه ربطی ندارن

اما پدیده نور زلزله وجود داره