2777
2789
عنوان

پدرم خیلی حساسه

211 بازدید | 13 پست

امروز رفته بودم آموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم بعد ی پسری رو صندلی نشسته بود بعد منشی هی صداش میزد که بیاد فرم رو پر کنه بعد هی چند بار صدا کرد پسره نفهمید بابام هم همراهم بود بعد خب دیدم پسره جواب نمیده خودم صداش کردم آقاا😑😂 بعد پدرم از پشت یکم عصبی شد گفت تو چیکارش داری برا چی صداش می‌کنی خب گفتمش خیلی خب باشه بعد تازه بابام یواش اشاره زد به کمرم اعصابم خورد شد جلو بقیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای بابای منم همینه میبینی چندتا پسر جوون دارن میان بابام چپ چپ نگاه میکنه به پسرا 😐 اخه کی با این قیافه ای که با پدرم میرم بیرون دنبالم راه میوفته خیلی مسخرشو دراوردن 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
آره فکر کردن مثلا ما هزار تا پسر دنبالمونه نمیدونن هیچکس دنبالمون نیست 

بخداا😂😂😂😂😂 حالا من با پدرم بیرون رفتنی یه کرمپودر هم نمیزنم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اعصابم‌ خورد شد دیگه دوست ندارم جایی باهام بیاد 

من هیچ جا نمیرم باهاش همه جا خودم میرم خداروشکر سرش شلوغه حتی تفریحم کم میاد باهامون وگرنه دیوونه میشدم کافیه یه نفر نگاه کنه یا با یه نفر حرف بزنم 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
بله ولی رفتارش زشت بود جلو بقیه 

نه زیاد حساس نشو

همه درک میکنن موضوع رو

و هیچکی بد نمیگه جز خودمون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من هیچ جا نمیرم باهاش همه جا خودم میرم خداروشکر سرش شلوغه حتی تفریحم کم میاد باهامون وگرنه دیوونه می ...

اره آفرین کار خوبی می‌کنی یعنی میریم مسافرت صد بار دعواشون میشه زهرمارم میشه