2777
2789
عنوان

میشه بیاین ارومم کنین

119 بازدید | 15 پست

شوهرم با مامانش رفته بودن مادرش طلا بخره  ..خانوم پولش کم اومدع شوهرم بهش پول داده..هروقت من حرفی میزنم میگه ندارم ندارم اما واسه مامانش داشته که بهش بده..مامانش حتی اگه پولشو پسم بده یه سال طول میکشه..خیییلی عصبانی ام..خونه هم نیستم دانشجوام خوابگاهم از راه دور دارم اذیت میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری ارومت کنیم درسته مه وظیفه اش و اولویتش رسیدگی به شما ست ولی خب اون هم مادرش دیگه یه عمر ب ...

وقتی خودمون نیاز داریم وقتی من هزارتا نیاز دارم که برطرف نشده چرا باید پول صرف خرید طلا بشه 

اگه خدایی نکرده واسه پول دکتری چیزی کمک میکزد فرق میکرد واجب بود اما طلا که واجب نیس

دوساله عروسی کردیم

ببین 

بنظرم با سیاست برو جلو الان بخوای بحث راه بندازی شوهرت جبهه میگیره بدتر میشه بهت حق میدم اگه به تو میگه نداره اما الان وقتش نیست اینجوری شوهرت بیشتر سمت مامانش می‌ره تو هم که میگی خوابگاهی کنارش نیستی قطعا دلیل ناراحتی و عصبانیتشو مامانش می‌پرسه دیگه تا ابد کج میفته باهات 

اینو نگه دار یه وقت مناسب با لحن مناسب به شوهرت بگو 

وقتی خودمون نیاز داریم وقتی من هزارتا نیاز دارم که برطرف نشده چرا باید پول صرف خرید طلا بشه  ا ...

میدونم حق داری واقعا

منم بودم آتیش میگرفتم

مشابه همین برای خودم پیش اومد

موقع خرید طلای عروسی

برای من معمولی خرید مادر شوهر

گفت نداریم

بعد رفت سه برابر اون پول برای خودش سرویس خرید

خیلی درد داشت واقعا

ولی از وقتی بچه دار شدم یکم درکم بیشتر شده

همش میگم خب یک عمر به سختی بچه بزرگ کنم آخرش که چی

یکی بیاد ببره

خیلی عصبانی ام خییییلی

کاملا درکت میکنم 

منم چند روز پیش شوهرم گفت وام خونه بگیرم واسه مامان بابام اما در نهایت مال خودمونه (ماهم دوریم از هم) یه لحظه جا خوردم اما سعی کردم خونسرد باشم گفتم بعد راجبش حرف میزنیم من شرایط وامو نمی‌دونم و از این حرفا پیچوندم یه جورایی نه گفتم آره نه گفتم نه 

میدونم حق داری واقعا منم بودم آتیش میگرفتم مشابه همین برای خودم پیش اومد موقع خرید طلای عروسی بر ...

کجای کارررری واسه من مادرشوهرم اینا هیچیییی نخریدن همشو شوهرم گرفت..من یه النگو داشتم مادرشوهرم میگفت ما ک نداریم النگو رو بفروش سرویس بخر 😐الانم واسه عشق و حالش ازش پول گرفته شوهرمم کاملااا عادی اومد بمن گف..با اینکع خیلی نیاز داریم من حالا بگم چیزی بخر واسم میگه ندارم 

کاملا درکت میکنم  منم چند روز پیش شوهرم گفت وام خونه بگیرم واسه مامان بابام اما در نهایت مال خ ...

من امروز فقط کفتم مبارکه همییین دیگه هیچی نگفتم..الانم مادرشوهرم دختراشو خونش جمع کرده طلاهاشو نشون بده بخنده به ریش من که از ما پول گرفتن

میدونم حق داری واقعا منم بودم آتیش میگرفتم مشابه همین برای خودم پیش اومد موقع خرید طلای عروسی بر ...

دقیقا منم کتاب هنر عشق ورزیدن رو خوندم فهمیدم مادرا واقعا ظلم میشه بهشون مخصوصا مادرشوهرا 

مادر تنها کسیه که بی منت عشق میده حتی اگه عشق دریافت نکنه از فرزندش و در نهایت کسی که از وجودش بوده رو مجبوره ازش دل بکنه من هنوز بچه ندارم اما واقعا عمیقأ درک کردم این حجم از درد رو