من سه ساله توی یه خونه مستاجرم صاحبخونه یه سوپر مارکت کوچیک داره متاسفانه یه ساله درگیر سرطان شده پارسال از من خواست که توی مغازه کار کنم قبول کردم کمک کنم با ماهی یه تومن چهار ماه کارکردم
از اول مهر گفتم چون دانش آموز دارم دیگه نرفتم کمکش خدا شاهده قصدم کمک بود بهشون وگرنه من دختر پنج سالم ماهی دو سه میلیون خوراکی میخورد تو اون مدتی که من اونجا بودم
خلاصه الان چند ماهه که خانمش مغازه کار میکنه خدایی بالای 70سال سنش هست واسش سخته حالا من ماه دیگه قراردادم تموم میشه مال خونه بعد حالا صاحبخونه پیام داده پاشین ماهم دنبال خونه بودیم
یه خونه پیدا کردیم با ماهی 5تومن درصورتی که صاحبخونه الانمون گفته اگه دوست دارین یه سال دیگه بمونین ولی باکرایه جدید الان 2500میدم حالا که اول گفت با 12تومن ماهیانه بمونین گفتیم نمیتونیم گفته حالا با 8تومن درست میکنیم ولی منم برم مغازشون کار کنم به نظرتون چیکار کنم میگه اگه اومدی مغازه هم ماهیانه 2تومن هم به خودم میده
ببخشید که طولانی شد حالا موندم دوست ندارم بمونم چون سال دیگه همون خونه ای که الان با 5تومن گیرم اومده از دستم میره ولی از یه طرف اگه خدایی نکرده صاحب خونم چون حالش بده مبارک ویرایش بشه بعد من نمیتونم خودمو ببخشم که ازم کمک خواست ومن کمکش نکردم راستی اینم بگم که وضع مالیشون ماشاالله خیلی عالیه یعنی به درآمد مغازه اصلا احتیاجی ندارن