لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان چجوری با داغ نامزدم کنار بیام | مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 30 پست چجوری با داغ نامزد عقدیم کنار بیام بعد هفت ماه 😭😭😭😭😭💔💔 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/02/09 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 من هنوز عکساشو نگاه نکردم بعد از سه سال. هیچ جوری نمیتونم. چند بار رفتم عکساشو باز کنم ببینم دیدم وا ... وقتی میرم سرخاکش قبرشو میبینم نابود میشم میمیرمو زنده میشم آتیش میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
جغدبیدار عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2735 وقتی میرم سرخاکش قبرشو میبینم نابود میشم میمیرمو زنده میشم آتیش میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 واییی چقدر ناراحت شدم عزیزم بغضم گرفت 😔😔😔 خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اوکی عوض نکن و اسم زن بیوه رو بزار رو خودت .دختری که ازدواجکرده ولی ازدواجنکرده! صرفا برا اینده خ ... اره بیوه ام ولی تا آخر عمرم اسم دوتا مرد تو شناسنامه ام هست اولی بابام دومی عشقم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 واییی چقدر ناراحت شدم عزیزم بغضم گرفت 😔😔😔 ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آواجمالی عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3131 اوکی عوض نکن و اسم زن بیوه رو بزار رو خودت .دختری که ازدواجکرده ولی ازدواجنکرده! صرفا برا اینده خ ... مگه خلاف شرع کرده عزیزم بالاخره نفر بعدی بیاد باید متوجه بشه ک ایشون همسرشون و از دست دادن و جدایی و این چیزا نبوده
جغدبیدار عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2735 ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم نه فدات انشالله روح همسرت تو ارامش و مسیرش سبز باشه 💚 امیدوارم اینده ات پر از نور و خوشبختی باشه خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
scylla عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1191 وقتی میرم سرخاکش قبرشو میبینم نابود میشم میمیرمو زنده میشم آتیش میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدا رحمتش کنه. گاهی وقتا وضع طوری میشه بهش میگم کاش هیچوقت نمیدیدمت. هیچوقت نمیومدی تو زندگیم.دردش خیلی کشندست آقا
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 😭💔خداصبرت بده عزیزم مرسی صبر نمیده داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 نه فدات انشالله روح همسرت تو ارامش و مسیرش سبز باشه 💚 امیدوارم اینده ات پر از نور و خوشبختی ... مرسی از دعای قشنگت اره همسرم روحش آرومه چون پیش مادر پدرش هست 😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خدا رحمتش کنه. گاهی وقتا وضع طوری میشه بهش میگم کاش هیچوقت نمیدیدمت. هیچوقت نمیومدی تو زندگیم.دردش خ ... منو چی میگی از بدو تولدم کنارم بود هر روز میدمش باهاش حرف میزدم از لحظه تولدم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سحر۱۲۱۲۱۴ عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1148 مرسی صبر نمیده من خودمم تو شرایطیم که به شدت نا امیدم وخسته وناراحت ودلشکستم😭😭😭ولی یکی دو ساعت پیش قران خوندم یکم اروم شدم توام بخون شاید یکم اروم شدی😔💔
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 من خودمم تو شرایطیم که به شدت نا امیدم وخسته وناراحت ودلشکستم😭😭😭ولی یکی دو ساعت پیش قران خوندم یک ... میخونم آروم میشم ولی وقتی یادم میافته هم عشقم هم داداشم مردن حالم بد میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سحر۱۲۱۲۱۴ عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1148 میخونم آروم میشم ولی وقتی یادم میافته هم عشقم هم داداشم مردن حالم بد میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ... 😭😭😭😭
سحر۱۲۱۲۱۴ عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1148 میدونم به شدت سخته ولی برای کنار اومدن اگه بتونی بری بیرون وتوجمع واینا خیلی حالت بهتر میشه مطمئن باش اونام حال خوبتو میخان