2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه فلج مغزی دارن تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 10953 بازدید | 102 پست

سريعتر ببر تحت نظر دكتر مغز و اعصاب باشه بخاطر تشنجها

و چند مدت ديگه دكتر ميفرسته كاردرماني 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخام گوه خورده. آبجی من یبار 8ماهگیش تشنج کرد یک هفته بستری شد بعد مرخص کردن دوباره یه ماه بعدم تکرار شد تا7 سالگیش قرص دادیم بهش الان سالمه خداروشکر 12 سالشه دیگ قرصم نمیخوره تشنجم نداره. دکتر خوب ببر

خب به فارسی زدن منم به فارسی تگ کردم 😬 دارم کم کم از خودم نا امید میشم 🥲

👍👍🤣🤣

منم شوخی کردم بخندیم گلم❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

اسی نترس به بچه منم ۶ ماهگی  گفتن احتمال داره  فلج مغزی باشه یکی از بدترین روزا و شبای ۲۷ سال عمرم بود وحشتناک بود ولی خدارو شکر تشخیص اشتباه بود پیش چندتا متخصص مغز و اعصاب نوزادان ببر

اسی نترس به بچه منم ۶ ماهگی  گفتن احتمال داره  فلج مغزی باشه یکی از بدترین روزا و شبای ۲۷ ...

وااای چی کشیدی شما با اون تشخیص مزخرفشون دکترا.....

چرا همچین تشخیص اشتباهی دادن نمیگن طفلک مادر خدای نکرده سکته میکنه

خداروهزاران بار شکر بچتون سالمه...ولی کاملا درکتون کردم .آدم سنگ بشه مادر نشه🥲

خدای مهربونم دوستت دارم
هروقت اونروز یادم میاد گریم میگیره

الهی بگردم.وااای خداروشکر 

چقدر سختتت

به امیدخدا که بچه اسی هم اشتباه تشخیص داده باشن و کاملاااا سالن باشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدای مهربونم دوستت دارم