2777
2789
عنوان

پسره یه چی تعریف کرد شوکه شدم😞

932 بازدید | 39 پست

این اقا کراشم بود من بهش نزدیک شدم چون میخواستم بیشتر باهاش اشنا شم یه چند روزی با هم چت کردیم دیروز زنگ زد با هم حرف بزنیم اخراش یه چیزی تعریف کرد اعصابم خورد شد گفت یه زنه اومده تو مغازم هی لباس عوض میکرده ازم نظر میپرسیده اخرش بدون لباس با سوتین اومده جلوم گفته شمارتونو بدین گفت من رفتم کارت مغازه رو بهش دادم گفته نه شماره شخصی تونو بدین گفت من دیگه محلش ندادم

من برام عجیبه یا این اقا تو یه هفته همچین حرفی زده هرزست؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام اما چرت گفته و آدم درستی نیست اصلا ازش فاصله بگیر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

۹۹٪۰درصد داره خودشو میبره بالا پیشت

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
همه مردا یه زن لخت اومده جلوشون  اونا هم پیچوندنش😐😕😑😌😖😖😌😌😖😖😌

همه ی راننده تاکسیا هم یه زن خیلی داف لاکچری فوق پولدار گفته بیا تو در خدمت باشیم این نرفته .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
همه مردا یه زن لخت اومده جلوشون  اونا هم پیچوندنش😐😕😑😌😖😖😌😌😖😖😌

اره 😂😂😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ