2777
2789

اسهال هم هست؟ دکتر را جز قطره  آستامینوفن وشیاف چیزی  دیگه؟  نمیدن دکتر ها  ی اینجا چیزی نمیدونن امروز بردم  یک دکتر آزمایش و سنو نوشته؟ ولی من از استرس دارم سکته میکنم کسی نمیدونه از چیه 

کابر قدیمی هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن قطره ای ک مال شرکت پارکیده دادی بهش سریع تب و.قط میکنه

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
کاش ببری بیمارستان بستریش کنی تب طولانی باید علتش مشخص بشه و زودتر درمان شه

اامروز بردم بستری نکرد گفت ببر  پیش متخصص اصلا اینجا متأسفانه رسیدگی نمیکنن پول هم ندارم ببرم شهرستان 😭

کابر قدیمی هستم