2777
2789
عنوان

کیا هفته ۳۳بارداری هستن

158 بازدید | 13 پست

چطورین بچه ها

شما در طول روز چ‌کارایی انجام میدین

من ک همش استراحت مطلق بودم ولی دکترم از ۲۵هفته ی گفته دیگه شرایطت خوب شده ولی رعایت کن با یه بچه کوچیک نیمشه همش نشست

امروز خیلی کار کردم طی جارو دستمال مرتب کردنا کمد لباسا شستن دسشتویی حموم

حموم بردن بچه ام ناهار شام درست کردم

شوهرم‌کلی خرید کرده بود اونارو جا ب جا کردم

الان پاهام داره قطع میشه از زانو به پایین تکون میخوره شکمم درد میگیره فک‌کنم‌خودمو به باد دادم😓😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخههه این همه کار یک روز؟؟ ادم غیر باردار از پا میوفته چه برسه به تو  تقسیم میکردی کاراتو ...

یه اخلاق گندی دارم قبلا حامله هم نبودم باید تو یه روز همه کارارو بکنم چیزی جا نمونه 

😩😩😩پاهام یه درد عجیبی داره اصلا اینطور نشدم😣

من هفته یازده هستم  سر اولی استراحت مطلق  الان با ی بچه کوچیک دایم کار دارم

وای خیلی سخته منم بچم سه سالشه باور‌کن کار خونه هم نکنم 

اون خودش اندازه کارای خونه اذیت میکنه پاشو بشین اینو بده اونو بده

یه اخلاق گندی دارم قبلا حامله هم نبودم باید تو یه روز همه کارارو بکنم چیزی جا نمونه  😩😩😩پاه ...

ورم میکنه پاهات دیگه کفش سایزت نمیشههههه 

نفله نکن خودتو  چشم بهم بزنی بچت بغلته

خدایا دستمو بگیر….🖤
آدم سالم هم باشه این همه کار کنه یه بلا سرش میاد . من ۳۴ هفته و ۵ روزم. اگر زیاد تحرک نداری زیاد کار ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی

جوگیر شدم الان ک نشستم دارم از درد  پا میمیرم😩

ورم میکنه پاهات دیگه کفش سایزت نمیشههههه  نفله نکن خودتو  چشم بهم بزنی بچت بغلته

خدا از دهنت بشنوه دعا کن برام صحیح سالم بغلش کنم چقدددددر من اذیت شدم تو این بارداری😩😩😩😩

انشاالله به سلامتی زایمان کنی جوگیر شدم الان ک نشستم دارم از درد  پا میمیرم😩

مراقب خوت باش 

من هنوز به این هفته ها نرسیدم 

ولی تا میشینم به قول شما پسرم میگه آب میخوام جیش دارم و گشنمه و....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40