2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله داره ولی کمرنگه میشه کمک کنید لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 36 پست
هاله اش رو دیدم  مبارکه

بی بی من چی؟

https://www.uplooder.net/img/image/37/244beb568956190d03c1d53974329115/IMG-۲۰۲۳۰۴۲۶-۱۴۴۰۴۳.jpg

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
وایی خدا منم بی بی م چندروز پیش هاله داشت هنوزم پریود نشدم ولی میگن ب این هاله ها نباید دل بست،تاپیک ...

بی بی چکت دقیقا مثللل مال منع.....خداکنه دوتامون مامان شیم این ماه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خط دوم کمرنگ مثبته

🥺🥺🥺🥺الهی خدا از دهنت بشنوه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بی بی چکت دقیقا مثللل مال منع.....خداکنه دوتامون مامان شیم این ماه

خداکنه عزیزم از خدامه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره هاله داره  ولی الان نرو بزار از موعدت بگذره بعد برو انشالله به سلامتی

مرسی گلممم