2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله داره ولی کمرنگه میشه کمک کنید لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 36 پست
خیلی کمرنگه چندم موعدته؟

یک هفته به پری موندم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
توروخدا.....برم از یعنی...هنوز یک هفته به موعدم مونده

ن بابا آزمایش باید از موعدت گذشته باشه،بزار روز موعد برسه دوباره بیبی بزار اگه پررنگ تر شد برو از

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا.....برم از یعنی...هنوز یک هفته به موعدم مونده

نکنه دوقلوعه که به این زودی مثبت شده منم ۵ روز به موعد حاله انداخت رفتم آز مثبت بود 

بعد ک رفتم سونو دو قلو بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مثبته مبارکه

خدا از دهنت بشنوه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
خیلی واضحه با چشم...عکس گرفتنی اینجوری میشه کیفیت گوشیمم پایینه

آهان پس انشالله بری ازمایش بدی مثبت باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نکنه دوقلوعه که به این زودی مثبت شده منم ۵ روز به موعد حاله انداخت رفتم آز مثبت بود  بعد ک رفت ...

چقدر قشنگ حرف میزنی.....از صبح درگیرم...

آهان پس انشالله بری ازمایش بدی مثبت باشه

ممنونم عزیزم انشالله

ن بابا آزمایش باید از موعدت گذشته باشه،بزار روز موعد برسه دوباره بیبی بزار اگه پررنگ تر شد برو از

اوف یک هفته مونده آخه

اوف یک هفته مونده آخه

اره درکت میکنم منم ۲هفته دیگه نوبت سونو دارم برا قلب جنینم روزا خیلی کند پیش میره بس که منتظرم و استرس دارم 

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
اره درکت میکنم منم ۲هفته دیگه نوبت سونو دارم برا قلب جنینم روزا خیلی کند پیش میره بس که منتظرم و است ...

زایمان خوبی داشته باشی گلم

هم صبح یکی زدم هم الان جفتش اینجوری کمرنگ میوفته اما با چشم خیلی واضحع تو عکس اینجوری میوفته...یعنی ...

وایی خدا منم بی بی م چندروز پیش هاله داشت هنوزم پریود نشدم ولی میگن ب این هاله ها نباید دل بست،تاپیکش هست 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره هاله داره دوباره باید تست کنی

سلام بی بی منم میشه ببینید تو تاپیک هام هست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم