2777
2789

از وقتی برادرم رو از دست دادم هرروز میگم کاش جایی بهتر بدنیا میومدم

کاش اعتیاد انقدر عادی نبود

کاش فرهنگ داشتیم و به مرده کسی بی احترامی نمیکردیم

کاش انقد خاله زنک بازی و حرف بی ربط و کنایه بار هم نمیکردیم

واقعا دنیا دوروزه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی به این فکر کردم که کاش جایی به دنیا میومدم که اینقدر بین دختر و پسر تفاوت نبود نه توی این مملکت پر تبعیض که دخترو به جرم دختر بودنش زندانی میکنن تو خونه پسر به خاطر اینکه پسره تا نصفه شبم بیرون باشه عیب نداره

کاش پسر بودم دختر بودنمو دوست ندارم💔💔

سر اینکه دخترم نوجوونیم رفت و الانم داره جوونیم میره و منم زورم نمیرسه

هعی خدا

من خودم اگه بچه دار شم مهمترین چیزیکه بهش یاد بدم اینه ک اول خودشو دوسداشته باشه و به حرف کسی زندگی نکنه

بعضی وقتا میگم اگه بتونم بفرستمش کشور بهتر ی لطف بزرگ‌در حق نسلش کردم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خییییلی به این فکر کردم که کاش جایی به دنیا میومدم که اینقدر بین دختر و پسر تفاوت نبود نه توی این مم ...

اره بابا زندگی نکردیم ک تو این کشور 

پا میذاریم بیرون هزار حرف و استرس 

جوونیمون رفت تو این مملکت

آره

همین الان آرزو میکردم کاش تو جغرافیایی بودم که انقدر برای ازدواج و دیر شدنش تحت فشار نبودم 

انقدر استرس و نگرانی نمی‌کشیدم و به چیزی که صد درصد باب دلم نیس تن نمیدادم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خدا رحمتش کنه  برادر منم معتاده  خیلی قشنگ میفهمم که چی میگی  حالا توی شهر ما مُد ...

خیلی سخته جوون آدم سر اعتیاد بره

مواظبش باشید 

ما خیلی تلاش کردیم اما نشد 

گاهی میگم اگه جای بهتر و با فرهنگ بهتری بودیم اینطور نمیشد 

چ نقشه ای؟ البته اگه دوسداری بگو

اره بابا زندگی نکردیم ک تو این کشور  پا میذاریم بیرون هزار حرف و استرس  جوونیمون رفت تو ...

بخدااااا که همینه

حالا میدونید یه سری خانواده ها اذیت نمیکنن

من کل عمرم محدود بودم و حتی یه تصمیم کوچیک به اجازه خودم نبود اگر میگفتم منم دوست دارم برم با دوستام بیرون همه میرن میگفتن همه هر کاری بکنن توام باید بکنی مگه؟همه به تو چه؟خودسر شدی مگه دست خودته اجازت؟

در صورتی که تو سن و سال من همه دوستام خودشون میرفتن بیرون با دوستاشون.خانواده من یه طورین انگار دوره قاچاره با اینکه فقط ۲۰ سالمه

آره همین الان آرزو میکردم کاش تو جغرافیایی بودم که انقدر برای ازدواج و دیر شدنش تحت فشار نبودم  ...

یعنی حالم بهم میخوره ازین ک فقط دخترو اگه ازدواج کنه موفق میبینن کاری هم ندارن شوهرش خوبه یا بد فقط میخوان ببینن شوهر کرده یا نه

یکی از دوستام سر این قضیه انقد استرس داشت و مامانش غصه میخورد میگفت دیگه هر کی بیاد برم راحت شم

خدا کمکت کنه

میفهممت

خیلی سخته جوون آدم سر اعتیاد بره مواظبش باشید  ما خیلی تلاش کردیم اما نشد  گاهی میگم اگ ...

دیگه آدم باید کمی خودشو جمع و جور کنه

پدر فوت کرده ،مادر پیر شده 

الان من که خاهرشم دارم جمعش میکنم 

منم مگه چقدر توان دارم ، نه کاری نه چیزی علاف و وِل هست

تاپیکشو زدم برای شب چهارشنبه سوری 

دو تا دزد اومدن خونمون ، من و مامان بودیم 

دستا پاها دهنمون رو بستن و هر چی طلا و پول داشتیم بردن

شکایت کردیم میزنن توی سرمون که شما خانواده ی معتادین ،طلا و پولتون کجا بود 

بخدااااا که همینه حالا میدونید یه سری خانواده ها اذیت نمیکنن من کل عمرم محدود بودم و حتی یه تصمیم ...

میدونی باید چند نسل عوض بشه تا این فرهنگ ها ازبین بره

ما هم تا این چند نسل عوض بشن پاسوزیم