2777
2789

به گفته ی خودش گفت ان تی تو خوبه .ولی چرا آزمایش خون نوشت گفت شوند رفتی آزمایشم بده خیلی نگرانم. جواب سونی آن تی عدد ۱.۳۷ بود 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با هر دو سونو غربالگری آزمایش هست ولی بعضی دکتر ها اگه آزمایش اول اوکی باشه دیگه دومی رو نمینویسن بعضیا بخاطر اطمینان بیشتر میگن که انجام بدید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یعنی دکتر باید دوباره ویزیت بشی ،همون اول بگه سونو وآزمایش برو،آخرسر جواب دوتا را برام بیار

آزمایش خون برای چیه؟ اخه خون  دادن تو ۱۶ هفته چه لزومی داره ؟من روتین بارداری و دادم بعد پرسیدم آزمایش گلوکز گفت نه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عدود  ان تی ۱.۳۷ خوبه؟

بزار ببینم آزمایش من چند بوده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عدود  ان تی ۱.۳۷ خوبه؟

عزیزم این عدد و تو ازمایش ان تی گفته بهت. میتونی از ازمایشت عکس بزاری اگه خیلی نگرانی من زیاد سر در نمیارم ولی تا حدودی اعداد نرمال رو تو خود آزمایش مشخص میکنه