2777
2789

خونه ما و داداشش تو یه مجتمع هست خونه داداشش مستاجر نشسته ماهم یه سالی میشه اومدیم خونه خودمون رنگش زدیم و پرده زدم و درا رو رنگ زدم یکم بهش رسیدم 

الان داداشش میخواد خونشو بفروشه گیر داده میگه خونه خودمونو بفروشیم خونه اونو بخریم 

قبکل دارم‌بلوک اون خونه خیلی بهتره دوربین داره هم در پایین هم در خونه حفاظ داره 

خونه هم لوستر داره اما قدیمی کابینت داره ام دی اف اونم رنگ آبی(مال خودم گالوانیزه است هنوز عوض نکردم) 

اونجا کمد دیواری داره 

بلوک ما نزدیک خیابونه سر و صدا هست اما اون بلوک نه

بعدم‌خونشو سنگ کرده من میگم سنگ قدیمیه مخصوصا خونه آپارتمانی خیلی زشته 

دلم‌راضی نمیشه 

اینجا هم به دل خودم پرده زدم‌ اونجا هم پرده داره اما خیلی قدیمیه شوهرم میگه نه پرده همونجا خوبه پرده رو عوض نمیکنم

آخه با این حالم دوباره باید از صفر شروع کنم‌دوباره بشور و بساب اونجا مستاجر نشسته خیلی کثیفه

باردارم نمیتونم کار کنم 

نمیدونم چیکار کنم با این تفاسیر شما جای من بودین انتخابتون کدوم بود؟😓😓😓😓🙏

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

نه اگه قراره زحمت و هزینه جابجایی رو بکشید، حداقل خونه ای بخرید که کاملا باب میل خودتونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم کابینت رو نمیشه جابجا کرد؟

یعنی کابینت اینجا رو ببرم اونجا؟باز اونجا ام دی افه بهتره مال خودم گالوانیزه است قبلا هم مستاجر بوده اینجا داغونه اصلا

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
نه اگه قراره زحمت و هزینه جابجایی رو بکشید، حداقل خونه ای بخرید که کاملا باب میل خودتونه

آخه پولمون نمیرسه خونه خوب بخریم خونه داداشش بیشتر می ارزه اما داداشش گفته بقیشو نمیخوام هرچقدر خونه خودت خریدن بده به من

اونجا رو بخرین و کارگر بذارین کامل صفر تا صد تمیزش کنه خودت انجام نده

یعنی اگه شما جای من بودی اونجا رو انتخاب میکردی؟زشت نیست سنگ زده دیواراشو؟لوستراش قدیمیه

درسته خودم لوستر ندارم اما بهتر از لوستر قدیمیه

آخه پولمون نمیرسه خونه خوب بخریم خونه داداشش بیشتر می ارزه اما داداشش گفته بقیشو نمیخوام هرچقدر خونه ...

خب این شرایط خوبه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین عزیزم همیشه این مدنظرت باشه براخرید خونه زیاد به ظواهر اهمیت نده اینکه ساخت چندسالس به خیابون اصلی نزدیک باشه عیوب ساختمانی نداشته باشه اینا مدنظرت باشه اگه اون بیشترپیشرفت داره ودراینده سرمایه گذاری روش بکنید به پولتون اضافه میشه عوض کنید نهایتا کمک بگیرید براجابجایی والا کابینت وایفونو وپرده اصلا مهم نیست

از لحاظ قیمت کدوم بلوک بهتره؟؟ میشه پرده هارو عوض کنی؟

خونه داداشش بهتره قیمتش هم بیشتره چون امکانات بیشتری داره 

پرده رو میشه عوض کرد نظر خودمم همینه اما شوهرم قبول نمیکنه میگه اون خونه با اینهمه امکانات اونا چیزی نمیگن تو لز یه پرده نمیگذری