2777
2789

اخههه عزیززم پسر کوچولو نترس راحته فقط آب نزن هروقت زدی یه باد ملایم سشوار از دور بگیر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارخاصی نبایدانجام بدی .به دکترش بگوحتماحتماپمادترمیم کننده براش بنویسه 

سختیش هم فقط روزاوله که اونم بچه استامینوفن میخوره واکثراخوابه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ختنه با کاپ یا با بخیه؟؟؟

قطره استامینفون دوبرابر وزنش درست وقتی که پرونده رو دادی دست بچه های اتاق عمل بهش بده چون 20 دقیقه طول میکشه اثر کنع

یه زیر اندازی که پلاستیکی باشه با یه تشک چه کوچیک بردار ، یه شلوار گشاد و پوشک یه سایز بزرگتر...

یه دوساعت اول بچت بی قراری میکنه ، مخصوصا وقتی اولین جیش و میکنه بعد ارومتر میشه... بعد دوساعت اگر دیدی بچت زیاد پا میزنه ، قنداقش کن ولی اون قسمت روش بند نبندی... تا 24 ساعت هم هر 6 ساعت یبار استامینفون بده... اگر پزشکت پماد داد که چربش میکنی نداد که هیچی... بستگی داره به پزشکت بگه پوشک بکن همون اول یا نه 

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

عزیزم مبارکه

اول اینکه پوشک ببر، پوشکش باید شل و پایین ببندی، به شکم بغلش نمیتونی کنی، من شب اول بیدار بودم ک پاهاشو بهم نچسبونه یا جمع نکنه سختیش دو سه ساعت اوله ک بچه بی قراره گریه میکنه ادرار اولو ک کنه آروم میشه استا ک میدی پاد هم اد چشمی میزدم اکه درست یادم باشه ک حلقه ب پوشک نچسبه تا بیوفته غلت هم نزنه تا حلقه بیوفته ب خودت شاید بیشتر سخت بگیره تا پسر

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ختنه با کاپ یا با بخیه؟؟؟ قطره استامینفون دوبرابر وزنش درست وقتی که پرونده رو دادی دست بچه های اتاق ...

عزیز دلم به نظرت اون ناحیه که زخم میشه قنداق اذیت نمیکنه !؟

چون من به خودم خیلی سختی دادم که اذیت نشه پارچه نرم مینداختم روش ولی اصلا نبستم یا پوشک نمیکردم 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
عزیز دلم به نظرت اون ناحیه که زخم میشه قنداق اذیت نمیکنه !؟ چون من به خودم خیلی سختی دادم که اذیت ن ...

نه عزیزم باید پای بچه صاف بکنی بعد بند قنداق بپیچی ... اون ناحیه نباید بند ازش رد بشه ، اصولا بندها حالت ضربدری میبندن این ناخیه بالا و پایینش بند رد میشه بیشتر منظور این هست که بچه پا نزنع که زخمش نسوزه

من دوتا پسر دارم هردو قنداق کردم 

حتی موقع واکسن هم چون پاهاشون تکون میدادن گریه میکردن قنداق میکردم اروم میشذن

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی