همسرم ده سال سابقه کار داشت تو یه شرکت، زد و شرکت جمع شد و اینا بیکار الان از اول سال تا امروز بیکار مونده ته خونه. بگین چیکار کنیم؟ امکان خرید نیسان یا پراید رو داریم یا رهن یه مغازه، بنظرتون کدوم راه بهتره، اگه مغازه زدیم چی بیاریم برای فروش؟ چه راهی بریم بهتره؟
سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر تجربه کاسبی ندارید ، بنظرم مغازه زدن ریسکه. همون وانت یا سواری خریدن و کار کردن تو باربری ...
نداریم، کار با نیسان هم تجربه نداریم. موندیم چه کنیم
یه بار میگه نیسان بخرم برم تو یه شرکت استخدام شم از وقتی خانواده خودم فهمیدن بلوا درست کردن که چرا میخوای راننده نیسان و دستفروش بشی تو روز اول خاستگاری یه چیز دیگه گفتی، حالا ده ساله ازدواج کردما
سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم"
من شنیدم با نیسان بین شهری کار کنی ماهیانه حدود ۳۰ تومن درامد میتونی داشته باشی، مغازه هم سوپرمارکت تو جایی که نزدیکش سوپر نیس ولی خونه و مجتمع زیاد هست خیلی خوب کار میکنه
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
نداریم، کار با نیسان هم تجربه نداریم. موندیم چه کنیم یه بار میگه نیسان بخرم برم تو یه شرکت استخدام ...
حرف خانواده و این چیزا رو ول کن. اوضاع اقتصاد داغون تر از این حرفاست که آدم بخاطر حرف دیگران بخواد تصمیم اقتصادی اشتباه بگیره. نیسان بشرطی خوبه که بتونه باهاش تو شرکت های باربری کار کنه. در غیر این صورت همون سواری و اسنپ بهتره
خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد