2777
2789
عنوان

برادرشوهرم چرا اینجوریه؟

821 بازدید | 30 پست

دوستان من کاربریم ترکید یکی دیگه زدم‌.

من هر وقت میرم خونه برادرشوهرم یه چیزی بهم میگه .قبلا جدی نمیگرفتم.مثلا دیروز جاریم گفت بیا اینجا بریم سینما منم رفتم یهو برادرشوهرم برگشت گفت چرا حمید(همسرم) نمیاد کمکم برای بنایی خونه؟مگه یادش نیست که رفتم کمکش؟منم گفتم مگه بهش گفتی؟بعدشم رفت بیرون سرکارش.

با خودم گفتم این چرا هر سری میام خونش یه چیزی بهم میگه.با اینکه بخدا من تاحالا هیچی بهشون نگفتم از لحاظ زخم زبون زدن یا دخالت کردن.اصلا یجور حق طلبانه و با تندی باهام برخورد میکنه.به همسرم گفتم گفت حسودیتو میکنه که تو کارمندی ولی اونا نیستن .

دلم میخواد نرم.جاریمم یجورایی اب زیر کاه و گاهی هم دروغگویه ولی خب یسره اصرار میکنه بریم جایی و فلان منم تو رودروایسی میمونم.بخدا ماهی یه بارم نمیرم 

دیگه نرو

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو زنش بگو معنی نداره هر بار اومدم شوهرت بمن چیزی پرونده مشکلی بام داره ؟ بعدم از خونشون برو اونم دیگه اصرارت ن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مجبور نیستی اصلا با همچین آدمایی رفت و آمد کنی

بخدا انقد بدم از ابن برادرشوهرم میاد حرفاشو میاد رک و میتقیم میگه ادمو ناراحت میکنه بعد میگه هه هه شوخی کردما😒

اصلا خیلی تلخ زبونه متنفرم ازش من باشم ک برم خونس

جلو زنش بگو معنی نداره هر بار اومدم شوهرت بمن چیزی پرونده مشکلی بام داره ؟ بعدم از خونشون برو اونم د ...

تا حرفی بزنی هم میگن نه بابا داره شوخی میکنه اون اینجوری نیست که😒

تو هم بگو مشکلاتتو با خود برادرت مطرح کن منو قاطی مشکلات خانوادگیتون نکن

همینو بگو دیگه دقیقا.

اون سری قرار بود اون یکی جاری و برادرشوهرم که تازه ازدواج کرده بودن رو دعوت کنیم خونمون بعد همین برادرشوهر تلخ زبونم گفت من پس فردا میرم با ماشین میارمشون ..روز بعدش بهش گفتم رفتی دنبالشون اخه گفتی میرم دنبالشون بعدش برداشت گفت مگه من حمال اونام که برم دنبالشون😐😐 حالا خوبه خودش گفته بود میرم دنبالشون من این پیشنهادو بهش نداده بودم.کلا نرمال نیست

اخه من ادمش نیستم چجوری بگم

مثلا خواهر شوهرم میگفت چرا بد لباس میپوشی سکوت کردم دفعه بعد ک لباسش بد بود گفتم خودت چرا بد پوشیدی و رطب خورده منع رطب نمیکنه و ضایع  شد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بخدا انقد بدم از ابن برادرشوهرم میاد حرفاشو میاد رک و میتقیم میگه ادمو ناراحت میکنه بعد میگه هه هه ش ...

بهش بگو گله برادرتو‌به خودش بگو من نمی‌دونم تو‌کار شوهرم دخالت نمیکنم دیگه لال میشه