به حساب خودم باید الان ۵ هفته و ۵ روز باشم یکم درد های خفیف شکمی داشتم رفتم دکتر سونو نوشت، دکتر خوابالو مثلا میخواسته سونو واژینال بنویسه اشتباه سونو عادی بارداری نوشته.رو کد رهگیری نوشته بود سونو واژینال بعد منشی سونوگرافی گفت باید مثانه خالی خالی باشه.بعد که صدام زد گفتم یه سرویس برم مطمئن بشم بعد میام گفت خانم سونوت باید با مثانه پر باشه گفتم هیچی اب نخوردم من که بزارین یکم اب بخورم بعد بیام گفت نه بیا همینطوری بخواب.سونو رو در چنین شرایطی گرفت.به نظرتون نشونه بارداری خارج از رحمه یا تشخیص اشتباه بوده؟؟
عزیزم خیلی زوده مثانه هم که خالی بوده بنظرم یکی دو هفته صبر کن دوباره برو انشاالله که دیده میشه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم وقتی 5 هفته رفتم فقط با سونو واژینال دید ساک حاملگی رو چون خیلی کوچیک بود. مثانه ت هم که خالی بوده مزید بر علت شده که چیزی دیده نشه. بتات خوب بود ؟