2777
2789

همش سر چیزای الکی قهر میکنه باهام و چند روز حرف نمیزنه بام اگه بگم سر چیا قهر میکنه ،، همش من کوتاه میام میرم سمتش ک آشتی کنیم عوض اینکه اون بیاد ناز منو بکشه من باردارم 😔

خیلی وقتا به جهازم ایراد میگیره  ،چون نتونستم جهاز آنچنانی  مارکدار بیارم هنه چیم متوسط بودهمش میگ از خانوادت راضی نیستم ،

و اینکه سمتم نمیاد بارداریمو بهونه میکنه که میترسم به بچه آسیب برسه 

دیگ نمیدونم با این شوهر چیکار کنم

نمیدونم من حساس شدم یا چیی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

خانوادت چیکار کردن باهاش؟؟شاید واقعا اذیتش کردن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز جان شما یکمم حساس شدی‌. خودت خودت رو دوست داشته باش و برای خودت ارزش قائل باش و برای خوب شدن حالت کاری بکن. با همسرت خوب باش اما نه طوری که فکر کنه تو نیاز داری بهش. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یادش بخیر ماه های اول سر این که به شوهرم میگفتم نمک نزن ب غذات فشار خون میگیری قهر میکرد 😂💔

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

من همیشه همینو به همسرم میگم خیلی وقتا بی خودی باهاش دعوا میکنم سرد میشم چون واقعا خانوادش اذیتم میکنن منم عقده هامو رو سرش خالی میکنم جا مو جدا میکنم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
خانوادت چیکار کردن باهاش؟؟شاید واقعا اذیتش کردن

من پدرومادر باهم مشکل دارن زیاد دعوا داشتن تاحالا 

هرچی گفتم سعی کنین شوهر من نهفته شما دعوا دارین 

ولی یه جوری بی حیایی کردن همه عالم فهمید 

الانم شده چماق دستش 

هرچی میگم میگ من از خانوادت راضی نیستم

پدر شوهر فلانی  اینجوریه برا من اینجوریه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من پدرومادر باهم مشکل دارن زیاد دعوا داشتن تاحالا  هرچی گفتم سعی کنین شوهر من نهفته شما دعوا د ...

نقطه ضعف گرفته ازت 

پر روش کردی بنظرم بگو همینه که هست پدر مادر من اینن جهاز هم وظیفه زن نیس نه تو قانون نه تو دین فقط تو عرف اینجور باب شده 

عزیزم این بار چیزی گفت بگو تو قانون هم نوشته جهیزیه وظیفه مرده نه زن خانواده ام همینی هم که دادن لطف کردن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔