2777
2789
عنوان

اونایی که رمان ترسناک میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 57 پست
به ریاضیتی که قراره بکشی نمی ارزه اصلا اسون نیست باید دوره هایی رو بگذرونی که بسیار سخته اذیت شدنا ...

آخه نمیتونم چون کسیو سراغ ندارم

ریاضت چیه

💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیتونم چون کسیو سراغ ندارم ریاضت چیه

ریاضت سختی کشیدن و دوره هایی که باید انجام بدی

مثلا به مدت ۳ ماه کوچکترین دروغی به زبون نیاری

روزه بگیری دعاهای خاصه بخونی گوشت نخوری حق الناس و 

...نگاه به نامحرم و ....خیلی چیزای دیگه

A💙R💙F

هیچکسان رو بخون اگه نخوندی

دیدمش تو رمان بوک ولی چون دارم راز خانه مخوف میخونم فعلا نمیشه

تو رمان ترسناک میخونی علاقه داری

💗یادت باشه زندگی با خودکار نوشته میشه پس هیچوقت اشتباه نکن چون غلط گیر فقط روشو میپوشونه، پاکش نمیکنه💗
ریاضت سختی کشیدن و دوره هایی که باید انجام بدی مثلا به مدت ۳ ماه کوچکترین دروغی به زبون نیاری روزه ...

اووووووو 

کاشراحت تر بود حداقل بتونم موکل داشته باشم

راه دیگه ای نداره

دیدمش تو رمان بوک ولی چون دارم راز خانه مخوف میخونم فعلا نمیشه تو رمان ترسناک میخونی علاقه داری

اره عاشق اجنه و اینام

هیچکسان عاااالیه

سَر سَر بلند دِلِ سَر به زیر نه سِتم گرم نَه سِتم پَذیر...
وای عالیه هیچکسان۱ دژاسو۲ قتل رمانتیک۳ نوشته سوبر بی نظیره

توهم راز خانه مخوف رو بخون چهار فصل داره عالیه ولی خیییییلی زیاده یعنی بدون توقف بخونی 1 هفته زمان میخواد 

وای عالیه هیچکسان۱ دژاسو۲ قتل رمانتیک۳ نوشته سوبر بی نظیره

من زمانی ک هیچکسان رو میخوندم شوهرم خیلی کیف میکرد کثافط

🤣

سَر سَر بلند دِلِ سَر به زیر نه سِتم گرم نَه سِتم پَذیر...
اره عاشق اجنه و اینام هیچکسان عاااالیه

پس دوست بشیم درموردش هروقت حرف بزنیم

باشه گلم سرفرصت میشه قشنگ درمورد اجنه صحبت کرد واقعا موجودات جالبی هستن

اره