2777
2789

سلام خانما کسی می دونه چطوری باید برای شانزدهم اردیبهشت که میگن قرعه کشی هستش ثبت نام کنیم از کجا باید ثبت نام کنیم به چی باید وکالت بدیم چطوریه خواهشاً کسی می دونه کامل راهنمایی کنه ...شونزدهم ثبت نامه یا شونزدهم مهلتش تموم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابتو باید به نام حمایت سازمان فروش یکپارچه وکالتی کنی میتونی بری بانک  ۱۶ ام هم شروعه ثبت نا ...

کجا برم وکالتی کنم آخه بانک‌ها چندتا رفتم گفتن از زیر نظر ما خارج شده کلا باید بری کافینت 

کجا برم وکالتی کنم آخه بانک‌ها چندتا رفتم گفتن از زیر نظر ما خارج شده کلا باید بری کافینت  

خب برو کافینت یه سایت و لینک هس از اونجا انجام میدن خودتم میتونی از خونه اما بلد نیستم

حسابتو باید به نام حمایت سازمان فروش یکپارچه وکالتی کنی میتونی بری بانک  ۱۶ ام هم شروعه ثبت نا ...

عزیزم شما ثبت نام کردی تا بحال خوبه بنظرتون ؟ما ماشین نداریم خیلی ام سخت پول جور کردم الان نگرانم که خوبه یانه 

ثبت نام میکته پولم میگیره وقت تحویل ماشین تاخیر داره.الان برا ما۳ ماهه تاخیر داره

سلام عزیزم شما ماشینتون تحویل گرفتین؟ تاریخ تحویلش کی بود که تاخیر انداختن تو تحویلش؟؟