2777
2789

خونه😶

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه کلاس رقص اگه علاقه داری یا کلاس های مختلف مثل ساز نقاشی ویترای ببین علاقه به کدوم داری شهربازی کنسرت کافه های روباز پینت بال اتاق فرار کوه نوردی   یا با دوستت های با تور سفر بری حمام آفتاب و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یکبار گفتی میخوای بری لغو کاربری کنی خوشحالم که هستی

لغوزدم بازبزگشتم نیگاتاریخ عضویتم کن جدیده

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
تا حالا استخر نرفتم شنا هم بلد نیستم تمیزه؟ دلم نمیگیره

اره بابا 

اما صبحا برو ک خلوت تره . شنا منم بلد نیستم اما خب سرسره اینا میرم😂 جکوزی . سونا بخار اینا خیلی خوبه بدنت اصلا وا میشه 

در کل خیلی خوشمیگذره پیشنهاد میکنم برو 

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔